Buski'nin Şampiyon Güvenlikçisi - Son Dakika
Güncel

Buski'nin Şampiyon Güvenlikçisi

Buski\'nin Şampiyon Güvenlikçisi

Dadaşlar Karakucak Güreşleri Turnuvası ile Mustafakemalpaşa ve Alibeyköy güreş turnuvalarına katılan BUSKİ güvenlik birimi çalışanı Yunus Kılıç, güreş müsabakalarını kazanarak şampiyon oldu.

13.07.2016 12:01  Güncelleme: 12:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BUSKİ Güvenlik Birimi çalışanı şampiyon güreşçi Yunus Kılıç'ı makamında kabul eden BUSKİ Genel Müdürü İsmail Hakkı Çetinavcı, Kılıç'ın başarısından onur duyduklarını belirtti. Kamu kurumu olmanın verdiği sorumluluk bilinciyle sporun gelişimi ve yaygınlaştırılmasına büyük önem verdiklerini belirten Çetinavcı, "Güvenlik birimimiz çalışanı Yunus Kılıç'ın bu büyük başarısından onur duymaktayız. Sporun gelişimi ve yaygınlaştırılması anlamında sportif faaliyetlere önem veriyoruz. Değerli personelimizin bu başarısı, bireysel sporlara yatkınlığı bulunan diğer çalışanlarımıza da örnek oluşturacaktır. Bu vesileyle kurumumuzu temsil adına sportif aktivitelere katılacak çalışanlarımıza her türlü desteğe hazır olduğumuzu da belirtmek isterim" diye konuştu.

BUSKİ'nin şampiyon güreşçisi Yunus Kılıç da güreş müsabakalarında BUSKİ Genel Müdürü İsmail Hakkı Çetinavcı'nın şahsında BUSKİ'yi temsil etmenin onurunu yaşadığını belirterek, sağlanan imkanlar nedeniyle BUSKİ Genel Müdürü İsmail Hakkı Çetinavcı'ya teşekkür etti. Başarılarının sürekliliği noktasında çok çalıştığını belirten Kılıç, Edirne Kırkpınar Güreşleri'nde de BUSKİ'yi temsil edeceğini sözlerine ekledi.

BUSKİ Genel Müdürü İsmail Hakkı Çetinavcı´nın şampiyon güreşçi Yunus Kılıç´ı kabulünde, BUSKİ Genel Müdür Yardımcısı İsmail Yılmaz ve BUSKİ Güvenlik Şefi Gökçen Güyen de hazır bulundu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Buski'nin Şampiyon Güvenlikçisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement