Busquets Premier Lig'e Gitmek İstiyor - Son Dakika
Spor

Busquets Premier Lig'e Gitmek İstiyor

Busquets Premier Lig\'e Gitmek İstiyor

Barçalı futbolcu Manchester City maçı öncesi bir gün adada futbol oynamak istediğini itiraf etti.

23.02.2015 15:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sergio Busquets, kendisinin Premier Lig'e çok uygun bir oyuncu olduğunu ve bir gün İngiltere'de futbol oynamak istediğini söyledi.

The Guardian'a konuşan 26 yaşındaki oyuncu, "Premier Lig'e saygı duyuyorum. Futbol orada çok farklı. Statlar her zaman dolu, basın farklı, futbol kültürü farklı. Herkes İngiltere'deki futboldan övgü ile bahsediyor. Bu deneyimi bir gün ben de yaşamak isterim." dedi.

Kendisinin ada futbolunun fiziksel sertliğine uyum sağlayabileceğini de sözlerine ekleyen Busquets, "Kesinlikle gideceğim demiyorum hatta uzun yıllar Barcelona'da kalmak istiyorum. Am bir gün bu deneyimi yaşamak isterim." ifadelerini kullandı.

Manchester City ile oynayacakları maça da değinen oyuncu, "City yaratıcı ve tehlikeli bir takım. Özellikle topu David Silva ile buluşturdukları zaman. O çok tehlikeli bir oyuncu. Ayrıca yalnız da değil. Sergio Agüero ve jesus Navas gibi harika destekç,ilere sahip. Ama biz de oyunu değiştirebilecek isimlere sahibiz." dedi.

Luis Suarez'in takıma büyük katkı verdiğini de ifade eden Busquets, " Liverpool'da attığı kadar bizde gol atmıyor. Ama biz farklı oynuyoruz. Bizim referans numaramız Suarez. Bunu takıma gelen herkes biliyor. Ama Suarez sayesinde sadece Neymar ile Messi değil tüm takım daha iyi oynuyor." şeklinde konuştu.

addCustomPlayer('1opxlcm8yyb6w1v6cd918r0htc', '', '', 620, 569, 'perf1opxlcm8yyb6w1v6cd918r0htc','eplayer16', {age:1417474883930});

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Busquets Premier Lig'e Gitmek İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement