Bütün Kitap Birikimini Cezaevine Bağışladı - Son Dakika
Yerel

Bütün Kitap Birikimini Cezaevine Bağışladı

Bütün Kitap Birikimini Cezaevine Bağışladı

Bizim Ece Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Otman, bütün kitap birikimini Salihli T Tipi Açık ve Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’na bağışladı.

17.06.2015 12:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bizim Ece Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Otman, bütün kitap birikimini Salihli T Tipi Açık ve Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na bağışladı. Cezaevine bin 200 kitap bağışlayan Otman'a cezaevi yönetimi tarafından teşekkür plaketi verildi.

Kitap teslim töreninde Ahmet Otman'ı Salihli Sanat Dostları üyeleri Sedat Günay, Gülgün Yalvaç, Mustafa Toga Medya, Osman Sağbaş yalnız bırakmadılar. Törene cezaevinden sorumlu Cumhuriyet Savcısı Mehmet Duran Yılmaz, Cezaevi Müdürü Ömer Ateş, kurum müdürleri, gardiyanlar ve açık cezaevi hükümlüleri katıldı.

Kurum Öğretmeni Hurşit Kayan'ın açılış konuşmasının ardından kısa bir konuşma yapan cezaevinden sorumlu Cumhuriyet Savcısı Mehmet Duran Yılmaz, bağışından dolayı Ahmet Otman'a teşekkür ederek, hükümlülere, "Lütfen bir daha buraya gelmeyin. Bunu başarmak içinde kitap okuyun. Okumaya ve düşünmeye bol vaktiniz var. Allah kurtarsın" dedi.

Bin 200 adet kitap bağışında bulunan araştırmacı şair yazar Ahmet Otman ise, "Benim düşündüğüm ve birkaç yıldır aklımda yer ettiğim ölmeden gözüm açık olarak teslim edebileceğim tek yerin burası olduğuna inandım. Bu anlamda gönül rahatlığıyla sizlerle paylaşmayı istedik. Onun için huzurluyum ve çok mutluyum. Bugün üzerimden bu anlamda çok büyük bir yük gitti" diye konuştu.

Ayrıca tören sonunda Ahmet Otman'a bağışından dolayı teşekkür belgesi verildi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bütün Kitap Birikimini Cezaevine Bağışladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement