Büyük Aile'den Paydaşlarına Teşekkür - Son Dakika
Yerel

Büyük Aile'den Paydaşlarına Teşekkür

Büyük Aile\'den Paydaşlarına Teşekkür

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal sorumluluk projesi “Balıkesir Bir Büyük Aile Oluyor” protokolü kapsamında projenin paydaş kurum ve kuruluşlarına başarı ve teşekkür belgesi verildi.

11.05.2016 14:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nin sosyal sorumluluk projesi "Balıkesir Bir Büyük Aile Oluyor" protokolü kapsamında projenin paydaş kurum ve kuruluşlarına başarı ve teşekkür belgesi verildi.

Büyükşehir Belediyesi Karesi Salonu'nda gerçekleşen toplantıya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Osman Yenidoğan başkanlık etti. "Büyük Aile" projesinin paydaş kurumların müdürlerinin başarı belgesi ve takdirname ile ödüllendirildiği toplantıda katılımcılara gösterdikleri katkı ve çabalarından dolayı teşekkür eden Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Osman Yenidoğan, Büyükşehir Belediyesi Beyaz Masa ekibini de kutladı.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Osman Yenidoğan BüyükAile projesi ile ilgili çalışmanın kardeşlik duygusunu pekiştiren son derece anlamlı ve yerinde bir proje olduğunu ifade etti. Yenidoğan, "Kardeş olmak en güzeli. Tüm bu yapılanlar, halkımıza, insanlarımıza dokunmak, kardeşlik duygusu adına çok güzel" dedi.

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Osman Yenidoğan, Büyük Aile kapsamında bu ay içerisinde Sağlık TIR'ı geleceğini açıkladı. Osman Yenidoğan, "Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Edip Uğur bu Sağlık TIR'ına büyük önem veriyor. Sayın Bşakanımız Sağlık TIR'ının iç donanımının özellikle dijital olmasını istiyor. BüyükAile Sağlık TIR'ı ile verilecek olan vatandaşlarımızın ayağına götürülecek sağlık hizmeti gerçekten büyük önem taşıyor. Balıkesirimize hayırlı olsun. Yaklaşık 10 gün sonra Sağlık TIR'ımız gelecek" dedi.

Belge törenindeki konuşmasında BüyükAile projesinin önemli bir başarıya ulaştığını kaydeden Genel Sekreter Osman Yenidoğan, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur'un talimat ve desteğinin, önderliğinin yadsınamayacağını ifade etti. Başarının inanmak ve istemekle ilgili olduğunu belirten Yenidoğan, "Bu işin başarılacağına kimse inanmadı. Ama herkes de başarılmasını istedi. Bu iş olmaz değil, olur; yeter ki isteyelim. Başarı BüyükAile'nin başarısıdır, emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Elbette BüyükAile'yi benimseyen kıymetli halkımıza da özel olarak teşekkür ediyor, ilgilerinden dolayı şükranlarımızı sunuyorum" dedi.

Büyükşehir Belediyesi İletişim Danışmanı Cevdet Tellioğlu da Beyaz Masa ekibiyle beraber protokolde yer alan paydaş kurumların müdürlerini ve diğer yetkilileri kutladı. Beyaz Masa uzman personelinin 15 gün boyunca yoğun bir tempo ile çalışmalarını sürdürdüğünü kaydeden Tellioğlu, "Ben bu işin içinde olduğum halde bu işin ne kadar emek ve çaba ile gerçekleştiğini Altıeylül İlçesi final programında fark ettim. Kuvay-i Milliye Meydanı'ndaki Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Beyaz Masa Çözüm Merkezi'ne girdiğimde onlarca insan çalışıyor ve herkes bir işle uğraşıyordu" diyerek özverili bir çalışma yapıldığını ifade etti.

"Balıkesir Bir BüyükAile oluyor" Protokolü kapsamında başarı ve teşekkür belgesi verilen kurumlar ise şöyle; "Balıkesir Üniversitesi, İl Sağlık Müdürlüğü, Kamu Hastaneler Birliği, Halk Sağlığı Müdürlüğü, Çevre ve Şehircilik Göç İdaresi, AFAD İl Müdürlüğü, SGK İl Müdürlüğü, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü, Orman Bölge Müdürlüğü, İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü, Meteoroloji Bölge Müdürlüğü, Vakıflar Bölge Müdürlüğü, İl Emniyet Müdürlüğü, Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü, Ticaret İl Müdürlüğü, TÜİK Bölge Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, İl Müftülüğü, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, KOSGEB, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme İl Koordinatörlüğü, ve PTT İl Müdürlükleri" - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Büyük Aile'den Paydaşlarına Teşekkür - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement