Büyük Başkana Son Görev - Son Dakika
Güncel

Büyük Başkana Son Görev

Beşiktaş Kulübü'nün hayata gözlerini yuman onursal başkanı efsane isim Süleyman Seba için Dolmabahçe'deki Bezmialem Valide Sultan Camisi'nde cenaze namazı kılındı.

15.08.2014 15:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş Kulübü'nün hayata gözlerini yuman onursal başkanı efsane isim Süleyman Seba için Dolmabahçe'deki Bezmialem Valide Sultan Camisi'nde cenaze namazı kılındı.

Uzun süredir tedavi gördüğü hastanede 88 yaşında hayatını kaybeden Seba'nın cenaze törenine Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu, eski CHP Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, eski Başbakan Yardımcılarından Hüsamettin Özkan, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş başta olmak üzere spor, siyaset ve iş dünyasında birçok ünlü isim katıldı.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, yöneticiler, siyah-beyazlı eski futbolcular ile UEFA 1. Başkan Vekili Şenes Erzik, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, A Milli Basketbol Takımı Başantrenörü Ergin Ataman, Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Göksel Gümüşdağ, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, çok sayıda kulübün başkan ve temsilcileri ile eski ve faal teknik direktörler de törende hazır bulundu.

Süleyman Seba için cuma namazının ardından cenaze namazı kılındı.

Namazın ardından Süleyman Seba'nın Türk ve Beşiktaş bayraklarına sarılı naaşı, Cumhurbaşkanı Gül, Beşiktaş Kulübü Başkanı Orman ve sevenlerinin omuzlarında cenaze aracına taşındı. Seba'nın cenazesi toprağa verilmek üzere Feriköy Mezarlığı'na doğru yola çıkarıldı.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Büyük Başkana Son Görev - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement