Büyük Ekranlı İpad Pro 2016'ya Kalabilir - Son Dakika
Teknoloji

Büyük Ekranlı İpad Pro 2016'ya Kalabilir

Büyük Ekranlı İpad Pro 2016\'ya Kalabilir

Yeni yayınlanan bir rapor iPad Pro hakkında iddialar içeriyor.

17.12.2014 16:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
Hasan Uğur Nayır - -

Artık bir Apple efsanesi olarak adlandırılan iPad Pro hakkında birçok iddia ortaya atıldı. Farklı farklı raporlar yayınlandı. Son söylentilere göre iPad Pro'da yeni A9 işlemcisi olacak ve 2015'in ilk yarısında piyasaya sürülebilir.


Şimdi elimizde taptaze bir rapor var. Yeni rapora göreyse iPad Pro'nun 2015'in başlarında gelmesi zor ihtimal. Hatta 2016'ya kalabilir.


Büyük ekranlı iPad efsanesi


Tayvan kaynaklı yeni rapora göre (Yine şu ünlü isimsiz sanayi kaynaklarına dayanıyor) Apple'ın tedarikçileri Apple Watch ve yeni MacBook'ların üretimine odaklanmaya başladı. Ayrıca farklı tedarikçiler de bu zincire dahil oldu. Kaynak iPad (Air 2/Mini3) ve iPhone (6/6 Plus) üretiminin ilk zamanlardaki kadar güçlü olmayacağını, önceliğin en başta Apple Watch'a kayacağını ileri sürüyor. Apple Watch ve yeni MacBook'ların yılın ilk yarısını kapatacağını belirten rapor, ikinci yarısında ise yeni nesil iPad'lerin ve iPhone'ların üretileceğini, eğer sorunları çözülürse iPad Pro'nun da bu dönemde üretim bandına gireceğini vurguluyor.


Rapor iPad Pro'nun sorunları hakkında herhangi bir detay vermemiş. Bu durum iPad Pro'nun iPad Air 3 ve iPad mini 4 ile çıkabileceğini, eğer sözde problemler çözülemezse büyük ekranlı iPad'in 2016'ya da kalabileceğini gösterir durumda. Daha önce ileri sürülen iddialarda da iPad Pro'nun ekran ve güç konusunda bir takım sorunlarla karşılaşabileceği ortaya atılmıştı. Belki rapordaki sözde problemler bunlar olabilir.


Şimdilik gizemli tabletle ilgili söylentiler bu kadarla sınırlı. Gelişmeler oldukça sitemizden sizlere bildireceğiz.



Hasan Uğur Nayır - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Büyük Ekranlı İpad Pro 2016'ya Kalabilir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement