Büyük Önder Atatürk'ü Anıyoruz - Son Dakika
Güncel

Büyük Önder Atatürk'ü Anıyoruz

Büyük Önder Atatürk\'ü Anıyoruz

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 78. yılı dolayısıyla Denizli'de çeşitli anma etkinlikleri düzenlendi.

10.11.2016 13:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 78. yılı dolayısıyla Denizli'de çeşitli anma etkinlikleri düzenlendi.

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 78. yıldönümünde Pamukkale Üniversitesinde (PAÜ) anıldı.

PAÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erdinç Duru'nun Rektörlük önünde yer alan Atatürk Anıtına çelenk koymasıyla başlayan törende, saat 09.05'te siren sesiyle saygı duruşunda bulunuldu ve ardından İstiklal Marşı okundu, bayraklar yarıya çekildi.

Törene Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erdinç Duru, üniversite üst yönetimi, dekanlar, öğretim üyeleri, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

Çameli

Atatürk'ün ebediyete intikalinin 78. yılı dolayısıyla Çameli ilçesinde anma töreni düzenlendi.

Cumhuriyet Meydanındaki Atatürk Anıtı'na çelenk konulması ile başlayan törende saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Tören, Çameli Belediyesi Konferans Salonunda gerçekleştirilen anma programıyla devam etti. Çameli Anadolu Lisesi öğretmenleri Hülya Ellek ve Yusuf Yılmaz Girgin'in Atatürk'ün hayatı, Kurtuluş Savaşı ve Türkiye Cumhuriyetinin kurulması ile ilgili konuşmasından sonra öğrenciler tarafından şiirler okundu, ilçede şiir, resim ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Törene, Çameli Kaymakamı Şeref Albayrak, Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, diğer protokol üyeleri, sivil toplum örgütü temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Buldan

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 78. yılı dolayısıyla Buldan ilçesinde anma töreni düzenlendi.

Alanyazı Meydanında düzenlenen törende, Denizli Vali Yardımcısı ve Buldan Kaymakam Vekili İsmail Soykan ile Belediye Başkanı Mustaga Gülbay, Atatürk Anıtı'na çelenk koydu.

Saat 09.05'te siren sesiyle saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Anma programı, Ali Haydar Akın Kültür Sitesi Konferans Salonu'nda düzenlenen etkinlikle devam etti.

Kale

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 78. yılında Kale ilçesinde düzenlenen törenle anıldı.

Kale hükümet binası önünde düzenlenen tören, Kaymakam İhsan Ayrancı ve Belediye Başkanı Erkan Hayla'nın Atatürk Anıtı'na çelenk koymasıyla başladı.

Saat 09.05'te siren sesiyle saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu, bayraklar yarıya indirildi.

Tören, Kale Milli Eğitim Müdürlüğü Konferans Salonu'nda düzenlenen anma programıyla devam etti. Kale Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan programda, Atatürk'ün hayatı üzerine konuşmalar yapıldı, öğrenciler tarafından günün anlam ve önemiyle ilgili şiirler okundu, sinevizyon gösterisi gerçekleştirildi.

Törene İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Uğur Bekir Bakırcı, Milli Eğitim Müdürü Nurettin Tıkım, kurum amirleri, öğrenci ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Büyük Önder Atatürk'ü Anıyoruz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement