Büyük Şeker Ailesi Şeker Gölünde Bayramlaştı - Son Dakika
Yerel

Büyük Şeker Ailesi Şeker Gölünde Bayramlaştı

Büyük Şeker Ailesi Şeker Gölünde Bayramlaştı

Büyük Şeker ailesi Şeker gölü sosyal tesislerinde bayramlaştı.

20.07.2015 12:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Büyük Şeker ailesi Şeker gölü sosyal tesislerinde bayramlaştı.

Bayramlaşmaya Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, Kayseri Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Turhan Özer, Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkan Vekili Avni Hokkaömeroğlu, Yönetim Kurulu üyeleri İlhan Argun, Harun Halıcı, Nizamettin Çatak, Denetim Kurulu Üyeleri Mehmet Güntay Menderes Baran, Mahmut Devecioğlu, Kayseri Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu Başkan Vekili Atilla Yalçın, Yönetim Kurulu üyeleri Hurşit Dede, Abdulkadir Güneş, Niğmetullah Sevim, Halis Lektemur, Kayseri Şeker Fabrikası Genel Müdürü Levent Benli, Genel Müdür yardımcıları, Kayseri Pancar Kooperatifi Müdürü İsmet Aksoy, Birim Müdürleri, çalışanlar ve aileleri katıldılar.

Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay bayramlaşma töreninde yapmış olduğu konuşmasında, "Büyük Şeker ailesi kavramına açıklık getirerek, aile olmak, birlik bütünlük içerisinde olmak, sıkıntımızı, sevincimizi birlikte paylaşmak çok güzel. Bu bize daha fazla güç ve dayanışma veriyor. Kayseri Şeker sadece Kayseri'de değil Türkiye'de söz sahibi oldu. Geldiğimiz bu nokta yeterli değil. Daha büyümemiz daha güçlü olmamız, daha ileri gitmemiz lazım. Çok şükür Kayseri şeker her tarafından bereket fışkıran bir kuruluş haline geldi. Bu bizim ailecek, çoluk çocuk, kadın erkek dayanışmanın birlik, bütünlüğün bir sonucudur.

İşte Kayseri Şeker olarak hep birlikte ortaya koymuş olduğumuz başarı bu manada anlamlı, bizim ki gibi her bir kuruluş, her bir fert işinde başarılı olursa Türkiye de başarılı olur.

Her zaman söylediğimiz gibi ailelerimizin çalışan arkadaşlarımıza destek olması gerekiyor çünkü bizim arkadaşlarımız fedakar, dürüst ve gecesini gündüzüne katıp çalışan insanlar. Gece gündüz çalışması ancak ailelerinin desteği ile oluyor. Siz de bu destekleri fazlasıyla veriyorsunuz. Bu zamana kadar oluşmuş başarılarda ve bundan sonraki oluşacak başarılarda çalışan arkadaşlarımızın emeği kadar ailelerinin de büyük payı vardır. Bu gün daha fazla birlik bütünlüğe, kenetlenmeye ihtiyacımız var. Bunu hem personelimizle hem çiftçimizle inşallah başaracağız. Hepinize aydınlık günler, aydınlık gelecekler diliyorum" dedi.

Bayramlaşma öncesinde Başkan Akay ve yönetim kurlu üyeleri tarafından çocuklara çeşitli hediyeler takdim edildi. Bayramlaşma sonrasında geleneksel nohut yahni yemeği ikram edilerek yöresel lezzetlerimizin de tanıtımına katkı sağlandı.

Kayseri Şeker çalışanları ile bayramlaşma ise fabrika yemekhanesinde yapıldı. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Büyük Şeker Ailesi Şeker Gölünde Bayramlaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement