Büyük Taarruz'un 92. Yılı Etkinliği - Son Dakika
Yerel

Büyük Taarruz'un 92. Yılı Etkinliği

Büyük Taarruz\'un 92. Yılı Etkinliği

Etkinlik kapsamında AfyonkarahisarBelediyesi'nce geleneksel olarak düzenlenen Uluslararası Zafer Festivali yarın yürüyüşle başlayacak.

25.08.2014 15:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zafer Haftası etkinlikleri kapsamında Afyonkarahisar Belediyesi'nce geleneksel olarak düzenlenen Uluslararası Zafer Festivali, Zafer Halk Yürüyüşü ile yarın başlayacak.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, 25-30 Ağustos tarihleri arasında kutlanacak Zafer Haftası etkinlikleri kapsamında festivalin yarın saat 17.00'de Zafer Halk Yürüşü ile başlayacağı bildirildi.

Hükümet Meydanı'ndan protokol üyeleri ve halkın katılımıyla başlayacak yürüyüşün, Kurtuluş Caddesi eski Yoğurt Pazarı kavşağında sona ereceği belirtildi.

Etkinliklere 16 ülkenin katılacağı ve kültürlerin kaynaşmasına sahne olacağı ifade edilen açıklamada, 13.  Uluslararası Zafer Halk Oyunları Festivali'ne Romanya, Bosna Hersek, Macaristan, Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Avusturya, Polonya, Slovakya, Moldova, Makedonya, Gürcistan, Acaristan, Bulgaristan ve Sırbistan'ın yanı sıra Bandırma, Söke ile Afyonkarahisar belediyelerinin halk oyunları topluluklarının katılacağı vurgulandı.

Yürüyüşte ayrıca, Afyonkarahisar Belediyesi Musiki Eğitim Merkezi bünyesinde yeniden yapılanan Mehteran Takımı'nın da bir gösteri sunacağı bildirildi.

Aynı gün saat 19.30'da Kültürpark ve Fuar Alanı'nda Uluslararası Muay Thai Süper Lig Turnuvası, saat 21.00'de ise Cumhuriyet Meydanı'nda Kültür ve Turizm Bakanlığı Halk Konseri gerçekleştirilecek. - Afyon

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Büyük Taarruz'un 92. Yılı Etkinliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement