Büyük Zafer'in 91. Yıldönümü - Son Dakika
Yerel

Büyük Zafer'in 91. Yıldönümü

30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü dolayısıyla resepsiyon düzenledi

30.08.2013 21:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü dolayısıyla Uşak Valiliği tarafından Has Bahçe Polis Evi'nde resepsiyon düzenledi.

Resepsiyonda, Uşak Valisi Mehmet Ufuk Erden eşi Yeşim Erden ile birlikte davetlileri kapıda karşıladı.

Vali Erden, yaptığı konuşmada, tüm yurtta 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın coşkuyla kutlandığını söyledi.

Kurtuluş mücadelesi sırasında Türk ordularının Başkomutanı Gazi mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde kazanılan askeri zaferin Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşuna giden yolu açtığını ifade eden Vali Erden, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin bugün dünyanın en saygın devletleri arasında yer aldığına vurgu yaptı.

Vali Erden şunları söyledi:

"Ülkemizin ve şehrimizin menfati doğrultusunda daima ileri ve en iyiyi gerçekleştirmek amacıyla çıktığımız bu yolda her zaman birlikte hareket edeceğiz. Daha başaracak çok işimiz var."

Resepsiyona katılan şehit yakınları ve gazilerle tek tek sohbet eden Vali Erden ve eşi Yeşim Erden daha sonra pasta kesti.

Resepsiyona Uşak Belediyesi Başkanı Ali Erdoğan, Uşak Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Fuat Kömürcü, AK Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş, CHP Uşak Milletvekili Dilek Akagün Yılmaz, Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sait Çelik, protokol üyeleri, şehit yakınları ve gaziler katıldı. - Uşak

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Büyük Zafer'in 91. Yıldönümü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement