Büyük Zafer'in 93. Yıl Dönümü - Son Dakika
Yerel

Büyük Zafer'in 93. Yıl Dönümü

30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü, Antalya'nın ilçelerinde düzenlenen törenlerle kutlandı.

30.08.2015 14:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü, Antalya'nın ilçelerinde düzenlenen törenlerle kutlandı.

Manavgat Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen törenler de Atatürk Anıtı'na çelenk sunulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Törene Kaymakam Nazmi Günlü, Garnizon Komutanı Jandarma Albay Enver Sungur ve Belediye Başkanvekili Erşan Özden ile siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Tören, Jandarma Üsteğmen Süleyman Arif Gültekin'in günün anlam ve önemine ilişkin yaptığı konuşmanın ardından sona erdi.

Törenin ardından Kaymakam Bulgurlu tebrikleri kabul etti.

Akseki

Akseki'de  Cumhuriyet Meydanı'nın meydan düzenlenmesi çalışmaları nedeniyle Akseki Ali Hasan Coşkun Kardeşler İlkokulu Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasıyla başlayan törende, saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı okundu.

Törene Akseki Kaymakamı Murat Beşikci, Belediye Başkanı Mustafa İsmet Uysal, Garnizon Komutanı Binbaşı Turgay Savaş, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Jandarma Komando Uzman Onbaşı Uğur Fidan tarafından "30 Ağustos" ve Jandarma Komando Uzman Çavuş Emre Birinci'nin "Zaferden Dönenlerin Türküsü" adlı şiirleri de okuduğu tören, Jandarma Komando Tabur Komutanlığı'na ait erler ve askeri araçların tören geçişiyle son buldu.

Kumluca

Kumluca'daki kutlamalar ise Cumhuriyet Meydanı'nda yapıldı. Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Törene ilçe Kaymakamı Polat Kara, Garnizon Komutanı Vekili Jandarma Başçavuş Şerafettin Karasakal, Belediye Başkanvekili  Faik Öncel, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Tören, Jandarma Komutanlığı'nda görevli Jandarma Başçavuş Bayram Çor'un konuşması ve öğrencilerin şiir okumasıyla sona erdi.

Kemer

Kemer'de belediye önünde düzenlenen törene Kemer Kaymakamı Halil Serdar Cevheroğlu, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Yasin Berçin, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasının ardından, saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı'nın okundu. Tören, günün anlam ve önemini belirten konuşmanın ardından sona erdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Büyük Zafer'in 93. Yıl Dönümü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement