Büyükçekmece Belediyesi 33 Yıllık Geleneğini Sürdürdü - Son Dakika
Güncel

Büyükçekmece Belediyesi 33 Yıllık Geleneğini Sürdürdü

Büyükçekmece Belediyesi 33 Yıllık Geleneğini Sürdürdü

Büyükçekmece Belediyesi tarafından bu yıl 33’üncüsü düzenlenen ’Ramazan Ayı Edirne Gezisi’ kapsamında, yaklaşık bin 800 Büyükçekmeceli kadın ziyaretçi, Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün nezaretinde Edirne’ye geldi.

29.06.2016 16:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Büyükçekmece Belediyesi tarafından bu yıl 33'üncüsü düzenlenen 'Ramazan Ayı Edirne Gezisi' kapsamında, yaklaşık bin 800 Büyükçekmeceli kadın ziyaretçi, Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'ün nezaretinde Edirne'ye geldi.

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün ve beraberindeki heyet Edirne'de resmi temaslarda bulunurken, Büyükçekmeceli kadınlar da tarihi yerleri ziyaret ederek bol bol alışveriş yaptı.

Başkan Hasan Akgün ve beraberindeki heyet ilk olarak Edirne Belediye binasına gelerek Edirne Belediye Başkan Vekili Çiğdem Gegeoğlu'nu makamında ziyaret etti. Başkan Vekili Gegeoğlu, tarih, kültür ve medeniyetin beşiği güzide kent Edirne'ye gerçekleştirdikleri ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

"ÜLKEMİZİN BAŞI SAĞ OLSUN"

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Atatürk Havalimanı'ndan dün akşam gerçekleştirilen terör saldırısında yaşamını kaybeden ve yaralanan tüm insanlar için büyük üzüntü yaşadığını belirterek, "Ülkemizin başı sağ olsun. Tabi ateşin düştüğü ocaklar büyük sıkıntı içerisinde, onların acılarını paylaşıyoruz" dedi.

Bu yıl yaklaşık 3 bin Büyükçekmeceli kadın ziyaretçi ile Edirne'ye gelmeyi planladıklarını ancak dün akşam yaşanan hain saldırı sonrası bine yakın kadının, ziyaret planlarını ertelediklerini dile getiren Akgün, "33 yıldır kesintisiz olarak sürdürdüğümüz Edirne ziyaretini bu yıl da gerçekleştirdik. Ramazan ayının her 24'üncü gününde bu ziyareti gerçekleştiriyoruz. Geceyi Selimiye Camii'nde geçiyoruz ve sahura doğru İstanbul'a dönüyoruz" ifadelerini kullandı.

Edirne Belediye Başkan Vekili Çiğdem Gegeoğlu, görüşmenin sonunda Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'e tarihi Kırkpınar'ın sembolü kırmızı dipli mumu takdim ederek, bu yıl 655'incisi düzenlenecek Kırkpınar Yağlı Güreşleri'ne hem şahsını hem de tüm Büyükçekmece halkını davet etti. Başkan Akgün de Gegeoğlu'na çeşitli hediyeler sunarak, 66 ülke bin 650 katılımcı ile yapılması planlanan ve 4'üncü kez ödül aldıkları 17. Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali'ne tüm Edirne halkını davet etti.

Günün sonunda, Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün ve Büyükçekmeceli kadınlar Selimiye Camii gölgesinde ve Mimar Koca Sinan heykeli önünde hatıra fotoğrafı çektirdi. - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Büyükçekmece Belediyesi 33 Yıllık Geleneğini Sürdürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement