Büyükçekmece Belediyesi Cankurtaran Ekiplerine Tam Not - Son Dakika
Yerel

Büyükçekmece Belediyesi Cankurtaran Ekiplerine Tam Not

İstanbul’un en gözde sahillerinden olan Büyükçekmece sahilleri bu yılda büyük rağbet görmesine karşın, Büyükçekmece Belediyesi’nin deneyimli cankuratan ekipleri sayesinde can kaybı yaşanmadı.

23.09.2016 16:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul'un en gözde sahillerinden olan Büyükçekmece sahilleri bu yılda büyük rağbet görmesine karşın, Büyükçekmece Belediyesi'nin deneyimli cankuratan ekipleri sayesinde can kaybı yaşanmadı. İstanbul'un en kalabalık sahillerinden biri olan Büyükçekmece sahillinde, cankurtaran ekipleri boğulma vakalarına anında müdahale ederek herhangi bir can kaybının olmasını önledi.

Vatandaşlara 5 tekne ve 15 sertifikalı cankurtaran ekibi ile hizmet veren Büyükçekmece Belediyesi, denizde devriye gezen cankurtaranlara sık sık tatbikatlar yaptırarak olası tehlikeli bir duruma karşı ekiplerini hazır tuttu. Her türlü olumsuzluk karşısında profesyonel şekilde müdahale eden deneyimli cankurtaran ekibi bu yaz sezonunu can kaybı olmadan tamamladı.

Deneyimli bir kadro görev yaptı

Sezon boyunca her türlü önlemi alarak vatandaşların güvenilir bir şekilde tatil yapmalarını sağladıklarını belirten Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, "Tatil için veya denize girmek için Büyükçekmece'mizi tercih eden vatandaşlarımızın güvenliğini sağlamak adına ekiplerimiz 7/24 esasına göre görev yaptı. Boğulma veya risk oluşturan vakalara anında müdahale eden cakurtaran ekiplerimizin deneyimli kadrosu sayesinde herhangi bir can kaybı yaşamadık" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Büyükçekmece Belediyesi Cankurtaran Ekiplerine Tam Not - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement