Büyükçekmece Belediyesi, Sokağa Atılan 50 Kediye Sahip Çıktı - Son Dakika
Yerel

Büyükçekmece Belediyesi, Sokağa Atılan 50 Kediye Sahip Çıktı

Büyükçekmece Belediyesi ekipleri, İSKİ Eskice yolu üzerinde bırakılan 50 kediye sahip çıktı.

14.09.2015 11:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Büyükçekmece Belediyesi ekipleri, İSKİ Eskice yolu üzerinde bırakılan 50 kediye sahip çıktı.

Büyükçekmece Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, İSKİ Eskice yolu üzerinde akşam vakti bölgedeki köpekleri beslerken 50 kadar kedinin, besleme yaptığı alana toplu halde bırakılmış olduğunu fark etti.

Büyükçekmece Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Bakım Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi'nden gelen ekipler bölgeye bırakılan kedileri toplayarak koruma altına aldı.

Yapılan muayene sonrası bazı kedilerin çok yeni kısırlaştırılıp atıldığı tespit edildi. Aç ve halsiz olan kediler karınları doyurulduktan sonra Büyükçekmece Belediyesi Sahipsiz Hayvan Bakım Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi'nde bulunan kedi evinde koruma altına alındı.

"TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ"

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Büyükçekmece'ye sık sık sahipsiz hayvan bırakıldığını bu durumun üzücü olduğunun altını çizerek, " Türkiye'nin en büyük sokak hayvanları bakım, tedavi ve rehabilitasyon merkezlerinden birine sahibiz. Beş bine yakın sahipsiz hayvanı barındırıp, tedavilerini yapıyoruz. Hayvan dostu bir ilçe olarak sınırlarımıza bırakılan 50 kediye de sahip çıkacağız. Ancak bu kedileri kısırlaştırılarak sokağa atmak doğru bir davranış değildir. Can dostlarımıza bunu yapanların takipçisi olacağız" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Büyükçekmece Belediyesi, Sokağa Atılan 50 Kediye Sahip Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement