Tedavileri Tamamlanan Kuşlar Doğaya Bırakıldı - Son Dakika
Güncel

Tedavileri Tamamlanan Kuşlar Doğaya Bırakıldı

Tedavileri Tamamlanan Kuşlar Doğaya Bırakıldı

Büyükçekmece Sahipsiz Hayvanlar Bakım, Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezinde tedavi edilen10 leylek, 8 martı ve 3 karga doğal yaşamlarına kavuştu.

30.06.2014 15:12  Güncelleme: 15:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çeşitli nedenlerle yaralanan ve Büyükçekmece Sahipsiz Hayvanlar Bakım, Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi'nde tedavi edilen10 leylek, 8 martı ve 3 karga doğal yaşamlarına kavuştu.

Göç sırasında çeşitli nedenlerle yaralanan kuşlar Büyükçekmece Sahipsiz Hayvanlar Bakım, Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi'nde tedavi altına alınmıştı. Yaralı olarak ele geçirilen 10 leylek, 8 martı ve 3 karga doğal yaşamlarına devam etmeleri için Büyükçekmece Gölü yakınlarında doğaya bırakıldı. Veteriner Tekniker İbrahim Cömert, yaralı olarak merkeze getirilen kuşların yaklaşık 1 yıl rehabilite edildiğini söyledi. Kanatlı hayvanların tedavi ve rehabilitasyonlarının sadece Büyükçekmece Sahipsiz Hayvanlar Bakım, Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi'nde yapıldığının altını çizen Cömert, çevre belediyelerden de ulaştırılan hayvanların iyileştirilip doğaya salındığını söyledi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Tedavileri Tamamlanan Kuşlar Doğaya Bırakıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement