Büyükçekmece'de Tüm Yollar Hizmete Çıkıyor - Son Dakika
Yerel

Büyükçekmece'de Tüm Yollar Hizmete Çıkıyor

Büyükçekmece Belediyesi, atan nüfus yoğunluğu ve gelişen kent yapılaşması doğrultusunda ilçe genelinde başlattığı yol yapım ve yenileme çalışmalarını sürdürüyor.

14.07.2016 14:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Büyükçekmece Belediyesi, atan nüfus yoğunluğu ve gelişen kent yapılaşması doğrultusunda ilçe genelinde başlattığı yol yapım ve yenileme çalışmalarını sürdürüyor.

Büyükçekmece'de yeni bir hizmet seferberliği başlatan Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, ilçenin trafik ve park sorunu yaşanan bölgelerinde de alternatif yol projelerini hayata geçiriyor.

Çok sayıda yol yenilendi

Büyükçekmece Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin ilçe genelinde sürdürdüğü yok yapım ve yenileme çalışmaları kapsamında Atatürk Mahallesi'ndeki pek çok yenilendi. Özellikle yaz aylarında trafik yoğunluğu yaşanan yol ve caddelere yollar genişletilirken, araçlar park cepleri ve yayaların rahat hareket edebileceği geniş kaldırımlar yapılıyor. Yol yenileme çalışmalarının yanı sıra bölgedeki binaların bahçe duvarları da yenileniyor. Tamamlanan yolların aydınlatma ve peyzaj düzenlemeleri de yine Büyükçekmece Belediyesi tarafından yapılarak halkın hizmetine sunuluyor.

Trafik ve park sorununa neşter atıldı

Atatürk Mahallesi devlet hastanesi bölgesinde başlatılan yol genişletme, kaldırım ve bahçe duvarları yenileme çalışmaları çerçevesinde Müzeyyen Senar, Zeki Müren ve Gelincik sokaklarda çalışmalar tamamlandı. T. Sülin ve Hülya Koçyiğit sokaklarında süren çalışmalarda ise sona yaklaşıldı. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, sahil bölgesinde trafik yoğunluğunu ve devlet hastanesi acil servisinin olduğu bölgede yol genişletme çalışmalarını sürdürüyor. Devlet Hastanesine ulaşım sağlanan yollar ve sahildeki sokakların birçoğu genişletilirken, yolları işgal eden bahçe duvarları yıkıldı.

"Çalışmalar hız kesmeyecek"

"Büyükçekmece genelindeki hizmetlerimiz aynı kararlılık içinde sürecektir" diyen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün; "Tüm ekiplerimizle birlikte halkımıza en iyi hizmeti en hızlı şekilde verebilmek için çalışıyoruz. Bölgede yapılacak olan yol genişletme çalışmaları sayesinde artık vatandaşlarımız araçlarını park ederken sorun yaşamayacak" ifadelerini kullandı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Büyükçekmece'de Tüm Yollar Hizmete Çıkıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement