Büyükçekmece Kar Hazırlıklarını Tamamladı - Son Dakika
Yerel

Büyükçekmece Kar Hazırlıklarını Tamamladı

Büyükçekmece Kar Hazırlıklarını Tamamladı

Kar yağışının Balkanlardan geleceği haberleri üzerine Büyükçekmece Belediyesi, kar hazırlıklarını tamamladı.

28.11.2016 12:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kar yağışının Balkanlardan geleceği haberleri üzerine Büyükçekmece Belediyesi, kar hazırlıklarını tamamladı. Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, karla mücadele için kurulan ekipleri denetleyerek, yapılan hazırlıklar hakkında bilgi aldı.

200 personel 24 saat teyakkuzda

Büyükçekmece Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı Kar Timi, Balkanlardan gelen soğuk hava dalgasına hazır. Geçtiğimiz yıl kış mevsiminde son 50 yılın en yoğun kar yağışına rağmen hazırlıksız yakalanmayan ve ilçe halkını mağdur etmeyen Büyükçekmece Belediyesi, bu yıl da aynı titizlikle çalışmalarını sürdürüyor. Bu yıl da Büyükçekmece Belediyesi karla mücadele ekipleri, tuzlama araçları, kepçeler, greyderler, kamyonlar, ambulanslar ve 200 personelle ile 24 saat teyakkuzda olacak. Fen İşleri Müdürlüğünce oluşturulan Kar Timleri ilçenin ana giriş yolları, cadde, sokak ve bulvarlarında hizmet verecek.

Dr. Akgün; "Buyursun gelsin..."

Büyükçekmece halkının, kış mevsiminin olumsuz şartlarından etkilenmemesi için her türlü önlemin alındığı belirten Başkan Akgün şunları söyledi: "Balkanlardan gelen soğuk hava dalgası buyursun gelsin, biz belediye olarak hazırız. Belediye birimlerimiz ile kar yağışı olmadan önce son değerlendirmemiz yaptık. Karla mücadele adına ilçemiz de çalışma programları oluşturduk. Belediyemizce oluşturulan sosyal yardım ekiplerimiz 24 saat nöbet esasına göre halkımızın her türlü sorununa anında müdahale edecekler. Ayrıca vatandaşlarımız gece-gündüz demeden belediyemizin sabit numarası olan 444 0 340 - 868 18 81 - 868 13 17- 873 34 30 - 883 03 73 nolu telefonlarını arayarak sorunlarını kriz masasına iletebilirler". - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Büyükçekmece Kar Hazırlıklarını Tamamladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement