Büyükçekmece'ye Hollywood Piyangosu - Son Dakika
Güncel

Büyükçekmece'ye Hollywood Piyangosu

Hollywood'un ünlü yıldızı Jean Claude Van Damme, ortağı olduğu şirketin Büyükçekmece'de dev bir arazide kuracağı film platosu projesi için İstanbul'a geldi.

21.10.2014 09:46  Güncelleme: 10:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
Büyükçekmece Belediyesi'nin konuğu olarak, dev film platosu projesini yerinde incelemek için Türkiye'ye gelen aksiyon filmlerinin ünlü aktörü Jean Claude Van Damme, neşeli tavırlarıyla dikkat çekti.
Van Damme, "Burada olmaktan çok mutluyum" dedi. Bu yıl 51'incisi düzenlenen Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali'nin kapanış galasına katılan aksiyon filmlerinin dünyaca ünlü aktörü Jean-Claude Van Damme Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'ün misafiri olarak İstanbul'a geldi.
ANTALYA FESTİVALİ'NDEN BÜYÜKÇEKMECE'YE
Ünlü yıldız Atatürk Havalimanı'nda Organizatör Ahmet San tarafından karşılandı. Havalimanında gazetecileri karşısında gören Van Damme, 'Bu ne sürpriz' diyerek gazetecilerin sorularını yanıtladı. Antalya'dan festivalden geldiğini belirten Jean-Claude Van Damme, Büyükçekmece Belediye'sinin misafiri olarak İstanbul'da kalacağını söyledi. Bir süre valiz bekleyen Van Damme daha sonra kendisini bekleyen araca binerek havalimanından ayrıldı.

DEV FİLM PLATOSU

Hollywood yıldızı Jean Claude Van Damme'ın da ortak olduğu şirket, Büyükçekmece'de Toscana Vadisi yanında 400 dönüm arazi üzerine yaklaşık 350 milyon dolarlık dev bir film platosu kuracak. Geçtiğimiz aylarda da Büyükçekmece'yi ziyaret eden ve Belediye Başkanı Hasan Akgün ile bir görüşme yapan Van Damme'ın, bu ziyareti sırasında da çalışmaları yakından takip edeceği ve proje ile ilgili olarak bir basın toplantısı düzenleyeceği öğrenildi.

Büyükçekmece\'ye Hollywood Piyangosu
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Büyükçekmece'ye Hollywood Piyangosu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Bagaja saklanan göçmenlerin yakaya ele verdiği anlar kamerada
    18:31 Bagaja saklanan göçmenlerin yakaya ele verdiği anlar kamerada

    Hatay'da polis ekiplerinin çalışmaları kapsamında 25 göçmen yakalandı. Aracın bagaj kısmına saklanan 2 şahsın yakalanma anıysa kameraya yansıdı. Hatay'da göçmen kaçakçılığıyla mücadeleye karşı çalışmalar aralıksız sürüyor.

  • İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu: Bilecik'in sorunlarını çözeceğiz
    18:31 İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu: Bilecik'in sorunlarını çözeceğiz

    İYİ Parti Medya İlişkileri Başkanı ve Parti Sözcüsü Ankara Milletvekilli Kürşad Zorlu, Bilecik'in önemli sorunları olduğunu söyleyerek, belediye yönetiminde huzur ve kardeşliği sağlayacaklarını belirtti.

  • Kedi Eros'u tekmeleyerek öldüren sanık hakkındaki karara başsavcılık itiraz etti
    18:29 Kedi Eros'u tekmeleyerek öldüren sanık hakkındaki karara başsavcılık itiraz etti

    Başakşehir'de bir sitede Eros isimli kediyi dakikalarca tekmeleyerek öldüren İbrahim Keloğlan hakkında verilen karara Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı itiraz etti. İtirazda, sanık hakkında verilen kararın bozulması ve sanığın tutuklanmasına yönelik karar verilmesi talep edildi.

  • Samsun'da Trafik Bilgilendirme Faaliyetleri Gerçekleştirildi
    18:29 Samsun'da Trafik Bilgilendirme Faaliyetleri Gerçekleştirildi

    Samsun Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, trafik kazalarının önlenmesi ve yaya önceliği bilincinin artırılması amacıyla il merkezinde bilgilendirme faaliyetleri gerçekleştirdi. 204 araç sürücüsü ve 281 yayaya el broşürleri dağıtılarak trafik kuralları ve yayalara öncelik tanınması konusunda bilgilendirme yapıldı. Yaya ve sürücülerin bilgilendirme ve bilinçlendirme faaliyetlerinin yıl boyunca devam edeceği belirtildi.


Advertisement