Büyükerşen'i Kendisine Hayran Bırakan Küçük Kız - Son Dakika
Yerel

Büyükerşen'i Kendisine Hayran Bırakan Küçük Kız

Büyükerşen\'i Kendisine Hayran Bırakan Küçük Kız

Yüksek Öğretmenliler Derneğinin Eskişehir’de yapılan toplantısına sempatik tavırları ve Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’e olan sevgisiyle, 8 yaşındaki Altınülke Hacıhamleoğlu isimli kız damga vurdu.

07.11.2015 16:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yüksek Öğretmenliler Derneğinin Eskişehir'de yapılan toplantısına sempatik tavırları ve Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'e olan sevgisiyle, 8 yaşındaki Altınülke Hacıhamleoğlu isimli kız damga vurdu.

Yüksek Öğretmen Okulları mezunlarının kurduğu Yüksek Öğretmenliler Derneği, (YÖD) yaklaşık 150 üyesinin katıldığı yıllık toplantısını Eskişehir'de Kurşunlu Külliyesinde yaptı. Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'in onur konuğu olarak katıldığı toplantıya, 8 yaşındaki Altınülke Hacıhamleoğlu isimli kız damga vurdu. Sempatik tavırlarıyla toplantıya katılanların dikkatini çeken Altınülke Hacıhamleoğlu, çok sevdiği Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'i Kurşunlu Külliyesinin kapısında bekleyerek karşıladı. Toplantı salonuna Büyükerşen ile birlikte giren küçük kız, yanından hiç ayrılmadı.

KÜÇÜK KIZ, BAŞKAN BÜYÜKERŞEN'İN ELİNİ ÖPÜNCE ALKIŞ ALDI

6-8 Kasım 2015 tarihlerinde Eskişehir'e gezi düzenleyen YÖD Kurul Başkanı Başkanı Hasan Şahin, toplantıda yaptığı konuşmasında, Yüksek Öğretmen Okullarından 6 bin 177 kişinin mezun olduğunu ve bunlardan bin akademisyenin çıktığını söyledi. YÖD Kurul Başkanı Şahin önce Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt'u sahneye çağırarak, plaketini sundu. Şahin daha sonra yaptığı konuşmada, "Siz Eskişehir'i bambaşka bir şehir yaptınız. Eskişehir sizinle Avrupa kenti kimliği kazandı. Konukseverliğiniz için teşekkür ederim" diyerek, plaket vermek üzere Başkan Büyükerşen'i sahneye çağırdı. Altınülke, birlikte sahneye çıktığı Büyükerşen'in elini öpünce toplantıya katılanlar tarafından alkışlandı.

"ESER ESKİŞEHİRLİLERİNDİR"

Plaketini alan Büyükerşen yaptığı teşekkür konuşmasında, Yüksek Öğretmen Okullarından yetişen akademisyenlerin Türkiye'ye çok büyük katkılarının olduğunu belirterek, "Sizleri Eskişehir'de ağırlamaktan mutluluk duyduk. Eskişehir'i bu günkü haline gelmesinde benim katkım çok azdır. Eser Eskişehirlilerindir" dedi.

Programı nedeniyle toplantıdan ayrılmak zorunda kalan Başkan Büyükerşen, sahneden inerken Altınülke Hacıhamleoğlu'nun koluna girdi. Sevimli kız, Başkan Büyükerşen'i makam aracına kadar uğurladı. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Büyükerşen'i Kendisine Hayran Bırakan Küçük Kız - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement