Büyükler Kurban Kesti, Küçükler Cep Telefonuna Çekti - Son Dakika
Güncel

Büyükler Kurban Kesti, Küçükler Cep Telefonuna Çekti

Büyükler Kurban Kesti, Küçükler Cep Telefonuna Çekti

Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi'nde vatandaşlar bayram namazı sonrası kurbanlarını mezbahada kestirirken, çocuklar da bu anları izleyerek, cep telefonları ile görüntüledi.

24.09.2015 14:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi'nde vatandaşlar bayram namazı sonrası kurbanlarını mezbahada kestirirken, çocuklar da bu anları izleyerek, cep telefonları ile görüntüledi. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan mezbahanın yetersiz kalması üzerine bazı vatandaşlar kurbanlarını kapalı pazar yerinde kestirdi.

Çorlu'da, vatandaşlar bayram namazının ardından kurbanlıklarını kestirmek üzere Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Hıdırağa Mahallesi'nde hazırlanan mezbahaya gitti. Kurbanlıkların kesimi sırasında çocukların yaşananları izleyerek, cep telefonlarıyla görüntülemesi dikkat çekti. Mezbahanın yetersiz kalması nedeniyle uzun kuyruklar oluştu. Yağmur yağışı altında sıranın kendilerine gelmesini bekleyen vatandaşlar duruma tepki gösterdi. Sıra beklemek istemeyenler ise mezbaha yakınında bulunan kapalı pazaryeri ile yol kenarlarında kurbanlarını kestirdi. - Tekirdağ

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Büyükler Kurban Kesti, Küçükler Cep Telefonuna Çekti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement