Büyüklerinden Miniklere Anlamlı Gezi - Son Dakika
Yerel

Büyüklerinden Miniklere Anlamlı Gezi

Büyüklerinden Miniklere Anlamlı Gezi

Bilecik Bahçelievler Anaokulu öğretmen, öğrenci ve velileri 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında Ankara’ya giderek Anıtkabir’i ziyaret ettiler.

22.05.2015 11:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik Bahçelievler Anaokulu öğretmen, öğrenci ve velileri 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında Ankara'ya giderek Anıtkabir'i ziyaret ettiler.

Bilecik merkez Bahçelievler Anaokulu bir ilke daha imza atarak okul bünyesinde öğretmen, öğrenci ve velileri 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında Ankara'ya giderek Anıtkabir'i ziyaret ederek, Ata'nın huzuruna çıktılar. Yapılan gezi hakkında bilgi veren Bahçelievler Anaokulu Müdürü Sevgi Uğurlu, böylesine anlamlı bir geziyi yaptıkları için duyduğunu memnuniyeti dile getirdi. Okulları olarak bir ilke daha imza attıklarını belirten Uğurlu, "Gezide ilk önce çocukların hafızalarında büyük izler bırakacak olan Anıtkabir, ardından Kurtuluş Müzesini gezdik. Daha sonra deniz dünyasında verilen moladan sonra son olarak eğlence durağı Gençlik Parkı içerisinde bulunan lunaparkta çocuklar gönüllerince eğlenerek hayatları boyunca unutmayacakları bir gün yaşadılar" dedi.

Ayrıca, anaokulu öğrencilerinin yapılan bu gezide çok memnun gözlenirken, veliler ise bu gezi ile okuldaki velilerinde kaynaşma fırsatı bulduklarını belirttiler. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Büyüklerinden Miniklere Anlamlı Gezi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement