Büyükliman Su Projesi Volkan Canalioğlu'nun da Katıldığı Törenle Hayata Geçirildi - Son Dakika
Politika

Büyükliman Su Projesi Volkan Canalioğlu'nun da Katıldığı Törenle Hayata Geçirildi

Büyükliman Su Projesi Volkan Canalioğlu\'nun da Katıldığı Törenle Hayata Geçirildi

Trabzon'un Beşikdüzü, Vakfıkebir, Çarşıbaşı ilçeleri ile Vakfıkebir'in Yalıköy beldesi ve Giresun'un Eynesil ilçesinin 100 yıllık su sorununu çözecek olan Büyükliman Projesi CHP Trabzon Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan adayı Volkan Canalioğlu’nun da katıldığı törenle hayata geçti.

20.03.2014 15:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzon'un Beşikdüzü, Vakfıkebir, Çarşıbaşı ilçeleri ile Vakfıkebir'in Yalıköy beldesi ve Giresun'un Eynesil ilçesinin 100 yıllık su sorununu çözecek olan Büyükliman Projesi CHP Trabzon Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan adayı Volkan Canalioğlu'nun da katıldığı törenle hayata geçti.

Miting havasında geçen yaklaşık 5 bin kişinin katıldığı toplantıda konuşan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı M. Volkan Canalioğlu, Trabzon'un iktidar milletvekillerini kentin hiçbir sorunun ile ilgilenmediklerini söyledi. Canalioğlu "Sizlerin oylarıyla meclise giden AKP'li milletvekilleri, Trabzon'un hiçbir sorununu çözemedikleri gibi, Başbakan'a da korkularından dolayı gidememektedirler. Milli gelirin kişi başına 17 bin dolara yükseldiğini söyleyenlere soruyorum. Madem bu kadar zengin bir ülkeyiz neden kumanya, kömür dağıtıyorsunuz ?" şeklinde konuştu.

Canalioğlu, seçmenlerin 30 Mart'ta kentlerimizi ve ilçelerimizi yönetecek yöneticiler seçeceğini ifade ederek "Bilboardlar başbakanın fotoğraflarıyla süslendi. Siz Başbakan genel Başkan seçmeyeceksiniz. Kentlerinizi yönetecek yerel yöneticilerinizi seçeceksiniz. Size en yakın kişileri seçin. Bizler her zaman sizlerin yanında olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Büyükşehir Belediyesini kazandığımızda Ramis Uzun ilen önemli projelere imza atacağız" ifadelerini kullandı.

Törende konuşan Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramis Uzun, Büyükliman Su Projesi'nin 4 ilçenin ve bir beldenin 100 yüz yıllık su sorununu çözeceğini ifade ederek, "İlçemizin önemli sorunlarını çözdük. Önümüzdeki dönemde görev verdiğiniz taktirde hizmetlerimiz devam edecek" diye konuştu.

Yapılan törenin ardından Canalioğlu ve beraberindekiler çeşmeden su içti. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Büyükliman Su Projesi Volkan Canalioğlu'nun da Katıldığı Törenle Hayata Geçirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement