Büyükmandıra Belediye Başkanı Çölgeçen Toprağa Verildi - Son Dakika
Yerel

Büyükmandıra Belediye Başkanı Çölgeçen Toprağa Verildi

Evinde geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybeden Babaeski ilçesine bağlı Büyükmandıra Belediye Başkanı Mehmet Şükrü Çölgeçen, toprağa verildi.

15.03.2014 19:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Evinde geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybeden Babaeski ilçesine bağlı Büyükmandıra Belediye Başkanı Mehmet Şükrü Çölgeçen, toprağa verildi.

Çölgeçen'in cerazesi Merkez Cami'inde ikindi vakti kılınan cenaze namazının ardından belediye önüne getirildi. Belediye önünde düzenlenen törende konuşan Büyükmandıra Belediye Başkan Vekili İsmail Bölgen, Çölgeçen'in vefatından dolayı büyük üzüntü duyduklarını belirtti.

Çölgeçen'in kişiliği ve idareciliği ile örnek bir insan olduğunu ifade eden Bölgen, Çölgeçen'in her işini başarı ile tamamladığını kaydetti.

Bölgen, Çölgeçen'i belde halkının çok sevdiğini anlatarak, "Herkesle diyalog kuran, kişiliğiyle örnek bir belediye başkanımızdı. Belediye başkanından ziyade Büyükmandıra'da herkesin Şükrü ağabeyi, Şükrü babasıydı. Büyükmandıra Belediye Başkanı Mehmet Şükrü Çölgeçen'e Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve tüm Büyükmandıralı'lara başsağlığı ve sabır diliyoruz" diye konuştu.

Babaeski Belediye Bandosu eşliğinde belde mezarlığına götürülen Çölgeçen'in cenazesi, toprağa verildi.

Cenaze törenine, Kırklareli Valisi Mustafa Yaman, Babaeski Kaymakamı Mustafa Asım Alkan, DSP Genel Başkan Yardımcısı Önder Aksakal, CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, belediye başkanları ve yakınları katıldı. - Kırklareli

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Büyükmandıra Belediye Başkanı Çölgeçen Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement