Büyükorhan'da Toplu Sünnet Şöleni - Son Dakika
Yerel

Büyükorhan'da Toplu Sünnet Şöleni

Büyükorhan ilçesinde, kaymakamlık ve belediye tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen etkinlik kapsamında sünnet ettirilen 30 çocuk için şölen yapıldı.

20.09.2015 11:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Büyükorhan ilçesinde, kaymakamlık ve belediye tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen etkinlik kapsamında sünnet ettirilen 30 çocuk için şölen yapıldı.

Sünnet ettirilen çocuklar için gerçekleştirilen etkinlikte ilk olarak araçlarla konvoy oluşturularak, şehir turu atıldı.

Pazar Yeri'nde dua edilmesi ve Kur'an-ı Kerim okunmasıyla başlayan şölende konuşan Kaymakam Mehmet Yıldız, bu merasimde bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Birlik, beraberlik, kardeşlik içinde, devlet ile milletin bir arada olduğu bu ortamda sünnet şölenini gerçekleştirdiklerini belirten Yıldız, "Kaymakamlık ve belediye olarak, geleneklerimizi yaşatma adına sosyal yardımlaşmaya katkıda bulunarak hem dini bir gerekliliğin yerine getirilmesini hem de bugüne kadar imkan bulamamış, belki zaman bulamamış ailelerimizin bu dini vecibelerini yerine getirmesine yardımcı olarak bu güzel günü düzenledik" dedi.

Belediye Başkanı Hasan Taş ise şölene katılanlara teşekkür etti.

Sosyal belediyecilik anlayışı ile çocuklar ve gençler için çeşitli hizmetler yaptıklarını ifade eden Taş, "Bu merasimde, çocuklarımızın erkekliğe ilk adımı atmasına vesile olduğumuz için çok mutluyuz. Bu çocuklarımızın gelecek hayatlarında vatana ve millet hayırlı bir insan olmasını diliyorum" diye konuştu.

Daha sonra Yıldız ve Taş, çocuklara birer altın ve hediyeler verdi.

Katılımcılara etli pilav ve ayran ikram edildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Büyükorhan'da Toplu Sünnet Şöleni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement