Büyükşehir 4 mahallede 13 km'lik çalışma yaptı - Son Dakika
Güncel

Büyükşehir 4 mahallede 13 km'lik çalışma yaptı

Büyükşehir 4 mahallede 13 km\'lik çalışma yaptı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Arapgir ilçesinde 4 mahallede yeni yol açma ve genişletme çalışmaları yapıyor.

22.06.2016 14:26  Güncelleme: 14:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ARAPGİR'DE YENİ YOLLAR AÇILIYOR

İlçelerin gelişimini hızlandıracak, ekonomik ve sosyal gelişimine katkı sağlayacak yatırımları hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi altyapı sorunlarını da ortadan kaldırmaya devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Arapgir ilçesinde 4 mahallede toplam 13 kilometrelik yeni yol açma çalışması yapıldı.

Arapgir'de Aluçlu Mahallesini Dişdirek mahallesine bağlayan 4.5 kilometre uzunluğunda yeni bağlantı yolu açıldı. Eski Arapgir Mahallesinde ise 3 kilometre uzunluğunda yeni yol açma çalışmalarının büyük bölümü ise tamamlandı.

Yazılı Mahallesinde Sokak bağlantı yolları ile mahalle mezarlığına giden 3.5 kilometrelik yeni yol açma çalışması yapıldı. Deregezen mahalle içinde 2 kilometrelik yeni bağlantı yolları açılırken, bazı yollar da genişletildi.

Büyükşehir Belediyesi geçtiğimiz ay Arapgir ilçesinin en önemli grup yollarından biri olan Taşdelen, Eski Arapgir, Yazılı ve Aluçlu Mahallelerinin ulaşımını sağlayan 16 kilometre uzunluğundaki grup yolunu da sıcak asfalt ile kaplamıştı.

Büyükşehir Belediyesi görevini fazlasıyla yapıyor

Arapgir'de uzun yıllardan beri böylesine kapsamlı yol çalışmalarının yapılmadığını belirten Aluçlu Mahalle Muhtarı Hasan Beyköse, Büyükşehir Belediyesinin zor bir görev üstlendiğini, geçen bu süreçte bu görevi fazlasıyla iyi bir şekilde yaptığını söyledi.

Arapgir'in her noktasında bu çalışmaları gördüklerini vurgulayan Muhtar Beyköse, "İhtiyaç duyduğumuz uzun yıllardır beklediğimiz hizmetleri almanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu hizmetlerin gelmesinde emeği geçen başta Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır olmak üzere, herkese teşekkür ediyoruz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Büyükşehir 4 mahallede 13 km'lik çalışma yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement