Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sekmen coşkuyla karşılandı - Son Dakika
Politika

Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sekmen coşkuyla karşılandı

AK Parti'nin Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Sekmen, havalimanında partililer tarafından coşkuyla karşılandı.

07.12.2013 19:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti'nin Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Sekmen, havalimanında partililer tarafından coşkuyla karşılandı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın AK Parti Grup Toplantısı'nda Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak açıkladığı Sekmen, AK Parti Erzurum milletvekilleri eski Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Cengiz Yavilioğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler ile Erzurum'a geldi.

Havalimanında AK Parti Erzurum milletvekilleri Fazilet Dağcı Çığlık, Muhyettin Aksak, Adnan Yılmaz ve partililer tarafından karşılanan Sekmen, karşılayanlarla tokalaşarak, onları selamladı.

Burada partililer "Kadim başkan", "En büyük başkan bizim başkan", "Erzurum seninle gurur duyuyor" diye slogan attı, çeşitli pankartlar açtı. Sekmen ve beraberindekilerin VIP'e girişi sırasında partililerin yoğun ilgisi nedeniyle izdiham yaşandı. Polisin yardımıyla Sekmen ve milletvekilleri VIP Salonu'na girdi, çevik kuvvet de kapı önünde önlem aldı.

Sekmen, parti otobüsüne binmek için hareket ettiği sırada da kapıda yoğunluk nedeniyle milletvekilleri ile partililer ezilme tehlikesi geçirdi.

Otobüse binerek, halkı selamlayan Sekmen, kendisini karşılayan konvoyla Cumhuriyet Caddesi'nden parti binasına geçti. Burada kurulan platformda konuşma yapan Sekmen, Erzurum'da doğduğunu ve İstanbul'da büyüdüğünü belirterek, kazandığı deneyim ve tecrübeyle hizmet etmeye geldiğini söyledi.

Söz konusu olan vatansa her şeyin orada bittiğini vurgulayan Sekmen, "Bugüne kadar yapılan hizmetlerle beraber yeni hizmetler yapmaya geliyoruz. İnşa ve imar hizmetlerimiz şehrimizde devam edecek. Belediyemizin sınırları artık il sınırları oldu. Bunun için artık köylerimiz, kasabalarımız, ilçelerimiz ve şehrimiz yerel hizmetlerden en modern şekilde hizmet almaya devam edecek. Değişimi arkadaşlarımız başlattı, biz devam ettireceğiz" diye konuştu.

Sportif, kültürel, sosyal hizmetlerin de devam edeceğinin altını çizen Sekmen, "A'dan Z'ye sizin bütün sıkıntılarınızla ilgileneceğiz. Bütün sıkıntılar için belediyelerde danışmanlıklar oluşturacağız. Sorunları takip ederek, sizleri mutlu kılmaya önem vereceğiz. Biz sadece yerel hizmet değil, gönül hizmeti de yapmaya geliyoruz" ifadelerini kullandı.

Sekmen, dört ay boyunca el ele verip, kapı kapı, sokak sokak, cadde cadde dolaşıp, ulaşmadıkları insan kalmayacağını anlatarak, Erzurum'un Ortadoğu'nun merkezi olacağını ifade etti.

Eski Sağlık Bakanı Akdağ da bütün seçim dönemi boyunca ilçelerde, köylerde ve şehrin merkezinde birlikte çalışacaklarını, 2023'e kadar bu şehri çok daha daha mutlu yaşanan, insanların çok daha zengin olduğu, huzur dolu bir şehir haline getireceklerini vurguladı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Küçükler de bundan sonra şehre Mehmet Sekmen'in hizmet vereceğini ve önemli olanın AK Parti olduğunu belirterek, "10 yıllık görev süremizde Allah'a hamdolsun bize güvenen sizleri, hemşehrilerimi, partimizi yere baktıracak hiçbir yanlışımız, hiçbir kötülüğümüz, hiçbir arsızlığımız, hırsızlığımız olmadı" dedi.

Görüntü dökümü:

1- Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'in havalimanında karşılanması

2-- Havaalanında yaşanan arbede

3- Detaylar

4- Karşılama ve yoğunluk

5- AK Parti önünde konuşma

6- Eski Sağlık Bakanı ve Erzurum Milletvekili Recep Akdağ'ın konuşması

7- Erzurum Büyükşehir Beledeyi Başkan Adayı Mehmet Sekmen'in konuşması

Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sekmen coşkuyla karşılandı
Kaynak: AA

Son Dakika Politika Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sekmen coşkuyla karşılandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement