Büyükşehir Belediye Başkanı Çakır, Kuluncak'ta - Son Dakika
Güncel

Büyükşehir Belediye Başkanı Çakır, Kuluncak'ta

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Kuluncak ilçesinde incelemelerde bulunarak muhtarlarla toplantı yaptı.

02.04.2016 10:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Kuluncak ilçesinde incelemelerde bulunarak muhtarlarla toplantı yaptı.

Malatya Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, belediye tarafından tarıma destek için ücretsiz verilen fidan dağıtım törenine katılan Çakır, vatandaşların sorunlarını dinledi.

Kuluncak Kaymakamı Tolga Özdemir ve Belediye Başkanı Mehmet Boyraz'ı da ziyaret eden Çakır, burada büyükşehir belediyesince yapılan ve yapılacak çalışmalarla ilgili istişarelerde bulundu.

Kuluncak Belediyesine ait toplantı salonunda muhtarlarla bir araya gelen Çakır, muhtarlardan mahallelerin sorunlarıyla ilgili bilgi aldı.

Çakır, Kuluncak ilçesinde içmesuyu, kanalizasyon ve yol sorunlarının bir bölümünün çözüldüğünü, yatırımlara ara vermeden devam edeceklerini kaydederek, "Geçtiğimiz yıldan yarım kalan alt yapı hizmetlerini bu yıl tamamlayacağız. Geçtiğimiz dönem Kuluncak ilçemizde 62 kilometre asfaltlama, 19 kilometre yol genişletme, 38 kilometre bakım onarım çalışması yaptık." ifadelerini kullandı.

Mehmet Boyraz da içme suyu, kanalizasyon ve yol konusunda önemli mesafeler kat ettiklerini belirterek, katkılarından dolayı Çakır'a teşekkür etti.

İnceleme gezisine, Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (MASKİ) Genel Müdürü Özgür Özdemir, Genel Sekreter Yardımcısı Ertan Mumcu ile bazı daire başkanları ve şube müdürleri de katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Büyükşehir Belediye Başkanı Çakır, Kuluncak'ta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement