Büyükşehir Belediye Başkanı Çerçioğlu'nu CHP Efeler İlçe Başkanı Savundu - Son Dakika
Yerel

Büyükşehir Belediye Başkanı Çerçioğlu'nu CHP Efeler İlçe Başkanı Savundu

Büyükşehir Belediye Başkanı Çerçioğlu\'nu CHP Efeler İlçe Başkanı Savundu

CHP Efeler İlçe Başkanı Bayram İnci, AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem’in Aydınspor 1923 konusunda Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na yönelttiği eleştirilere cevap verdi.

15.08.2014 10:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Efeler İlçe Başkanı Bayram İnci, AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem'in Aydınspor 1923 konusunda Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na yönelttiği eleştirilere cevap verdi. Konuyla ilgili Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu sessizliğini korurken, CHP Efeler İlçe Başkanı İnci, "Sayın Erdem'in bugüne kadar Aydınspor 1923'e verdiği maddi manevi hiçbir destek bulunmamaktadır" dedi.

"Şehrimizin takımı olan Aydınspor 1923 kulübüne kurulduğu günden bugüne Başkan Özlem Çerçioğlu'nun ne kadar destek olduğu tüm kamuoyunun malumudur" diyen İnci, "Ayrıca kendisi de sosyal medya paylaşımında bunu açıkça ifade etmiştir. Şehrimizin takımı olarak da bugün içinde elinden gelen desteği vermekten geri adım atmayacaktır. Fakat bu açıklamayı yapan Sayın Erdem'in bugüne kadar Aydınspor 1923'e verdiği maddi manevi hiçbir destek bulunmamaktadır. Hatta şuanda profesyonel bir kulüp olan şehrimizin takımına çakma eleştirisinde bile bulunmuştur. Şehrin takımı için bu sözleri sarf etmiş olan sayın vekil bugün hangi amaçla bu takım üzerinden Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımızı eleştirmeye çalışmaktadır. Tüm kamuoyu gibi ben de merak ediyorum. Daha önce basından takip ettiğim kadarı ile Aydınspor 1923 kulübü yöneticileri TBMM'de kendilerini ziyaret etmiş ve kendisi bir takım sözler vermişti. Tüm basın ve kamuoyu önünde şimdi ben buradan kendisine sormak istiyorum siz şehrin Büyükşehir Belediye Başkanını destek vermemekle suçlarken kendi verdiğiniz sözleri yerine getirdiniz mi? Bugüne kadar verdiği destek her anlamda ortada olan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Özlem Çerçioğlu'nu eleştirmek için kişinin kendi ağzından çıkan sözleri yerine getirmesi gerektiği düşüncesindeyim" ifadelerini kullandı. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Büyükşehir Belediye Başkanı Çerçioğlu'nu CHP Efeler İlçe Başkanı Savundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement