Büyükşehir Belediye Başkanı Şahin Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Büyükşehir Belediye Başkanı Şahin Açıklaması

Büyükşehir Belediye Başkanı Şahin Açıklaması

"Fitnenin, dedikodunun iktidar olamayacağını milletimiz çok net bir şekilde göstermiştir"

11.04.2014 17:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin,"Fitnenin, dedikodunun iktidar olamayacağını milletimiz çok net bir şekilde göstermiştir" dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, Şahin'i makamında ziyaret etti. Şahin, ziyarette yaptığı konuşmada, 2002'de çıktıkları millete hizmet yolculuğunda, bir ve beraber olarak büyük zaferler yakaladıklarını söyledi. Takım halinde uyumlu bir şekilde çalışarak 30 Mart'ta da yeni bir zafer yakaladıklarını belirten Şahin, şöyle devam etti:

"30 Mart seçimleri büyük bir ders vermiştir. Kazananları ve kaybedenleri olan bir seçimdi. Kazanan memleketimiz olmuştur, güven ve istikrar ile eser ve hizmet siyaseti olmuştur. Kaybedenler ise bellidir. Kaostan nemalanmaya çalışanlar, sokaktan iktidar olmaya çalışanlar kaybetmiştir. Fitnenin, dedikodunun iktidar olamayacağını milletimiz çok net bir şekilde göstermiştir."

Takım siyaseti yaptıklarını ve güçlü bir aile olduklarını vurgulayan Şahin, başarının bireysel olmadığını, başarının bir ve beraber hareket etmekle mümkün olduğunu kaydetti.

Uyumlu bir takımı biraraya getirmeyi başaranların zaferi kucakladıklarını dile getiren Şahin, "Gaziantep'te de hamdolsun bu yapıldı. Çok güzel bir takım çalışması yapıldı. Diğer illerden bir farkımız da en yakın rakibimize yaklaşık 3 kat farkla kazandık. Bu çok çok önemli bir başarı" diye konuştu.

Hemşehrilerinin kendilerine büyük bir güven duyduklarını, hizmette vize verdiklerini gösterdiklerine dikkati çeken Şahin, kendilerine verilen güvenin ve sorumluluğun farkında olduklarının altını çizdi. Çok çalışacaklarını aktaran Şahin, sözlerini şöyle tamamladı:

"Beyannamemizde halkımıza açıkladığımız her bir cümlenin arkasındayız. Ben çok heyecanlıyım, ümitliyim. Şehrin heyecanın da farkındayım. Bize verilen her oyun hakkını vererek, onların hayır dualarını alarak, onların verdiği oyu hak ederek çalışacağız."

Şahin, kendilerine oy vermeyenlere de adaletli bir şekilde hizmet üreteceklerini herkese eşit mesafede olacağını da sözlerine ekledi. - Gaziantep

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Büyükşehir Belediye Başkanı Şahin Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement