Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un 2. Lig'e Yükselmesi - Son Dakika
Spor

Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un 2. Lig'e Yükselmesi

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta deplasmanda Tire 1922'yi 1-0 mağlup ederek, ligin bitimine bir hafta kala Spor Toto 2. Lig'e yükselmeyi garantileyen Büyükşehir Belediye Erzurumspor takımı, taraftar ve il protokolüyle yemekte buluştu.

30.04.2016 14:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta deplasmanda Tire 1922'yi 1-0 mağlup ederek, ligin bitimine bir hafta kala Spor Toto 2. Lig'e yükselmeyi garantileyen Büyükşehir Belediye Erzurumspor takımı, taraftar ve il protokolüyle yemekte buluştu.

Palandöken Dağı'ndaki bir otelde düzenlenen dayanışma yemeğinde konuşan Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, kentteki en büyük sosyal sevincin Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un başarısının olduğunu söyledi.

Takımın 2. Lig'e yükselmeyi garantilemesinin kentte farklı etkinliklerle kutlandığını ifade eden Sekmen, şöyle konuştu:

"Şampiyonluğumuzu bütün şehitlerimize armağan ediyoruz. Ruhları şad olsun. Allah mekanlarını cennet etsin. Biz özgürce ve huzur içerisinde yaşıyorsak bunu şehitlerimize borçluyuz. Bu milletin dün şehitleri vardı, bugün de var, yarın da olacak. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize de acil şifalar diliyorum. ve diyorum ki, sizler bizim ve bu milletin göz bebeğisiniz. Asla sizleri unutmayacağız ve sizleri hep övgüyle, hayırla yad edeceğiz. Erzurum Türkiye'nin sembol şehridir. Ülkemizin sosyolojisini oluşturan Erzurum'un en önemli sosyal ve sportif sevinci kuşkusuz Erzurumspor'dur. Erzurum'un spora olan sevdasını, ilgi ve alakasını inşallah bizler de devam ettireceğiz."

Büyükşehir Belediye Erzurumspor Kulüp Başkanı Ali Demirhan da ordusu, sivil toplum kuruluşları, devleti, belediyesi, üniversiteleri, iş adamları ve basınıyla Erzurum'un tek yürek olduğunu belirtti.

Bu birlikle daha büyük işler yapacaklarına inandıklarını anlatan Demirhan, "Biz gerçekten Türkiye'nin en büyük camialarından biriyiz. Bu şampiyonluk, bu camianın büyüklüğünün farkına varmamıza sebep oldu. Biz birlik olalım, beraber olalım, kenetlenelim gerçekten yapamayacağımız iş yok." diye konuştu.

Konuşmaların ardından katılımcılar yöresel türküler eşliğinde halay çekti.

Programa, Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak, 9. Kolordu Komutanı Korgeneral Şeref Öngay, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, AK Parti Erzurum milletvekilleri Mustafa Ilıcalı ve İbrahim Aydemir, kulüp yöneticileri ve taraftarlar katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un 2. Lig'e Yükselmesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement