Büyükşehir Belediye Meclisi Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Büyükşehir Belediye Meclisi Toplantısı

Ankara Büyükşehir Belediyesi, ASKİ Genel Müdürlüğü ve EGO Genel Müdürlüğü’nün 2016 yılı çalışma programı, Büyükşehir Belediye Meclisi’nde onaylandı.

19.11.2015 11:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara Büyükşehir Belediyesi, ASKİ Genel Müdürlüğü ve EGO Genel Müdürlüğü'nün 2016 yılı çalışma programı, Büyükşehir Belediye Meclisi'nde onaylandı.

Başkan Vekili Nail Çimen'in başkanlığında yapılan Büyükşehir Belediye Meclisi toplantısında Başkent'e ilişkin gündemdeki maddeler ile Başkanlık yazıları ele alındı. Toplantıda, sırasıyla görüşülen Büyükşehir Belediyesi, ASKİ Genel Müdürlüğü ile EGO Genel Müdürlüğü'nün 2016 yılı çalışma programının yer aldığı "2016 Performans Programı"na ilişkin Plan ve Bütçe Komisyon raporları oy çokluğu ile kabul edildi.

Meclis'te görüşülen diğer Başkanlık yazısı ile hafriyat toprağı ve inşaat yıkıntı atıkları konusunda teknik çalışmada Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı'nın denetleme, idari yaptırım ve cezai işlem uygulanabilmesi konusunda da Zabıta Dairesi Başkanlığı'nın yetkili kılınması oy birliği ile benimsendi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Büyükşehir Belediye Meclisi Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement