Büyükşehir Belediyesi Bergama'da Hizmet Binası Açacak - Son Dakika
Yerel

Büyükşehir Belediyesi Bergama'da Hizmet Binası Açacak

Büyükşehir Belediyesi Bergama\'da Hizmet Binası Açacak

Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin ilçede hizmet binası açacağını bildirdi.

06.11.2014 20:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin ilçede hizmet binası açacağını bildirdi.

Bergama Belediye Meclisi kasım ayı olağan toplantısı, Gönenç başkanlığında toplandı.

Gönenç, mecliste yaptığı konuşmada, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin vatandaşa daha iyi hizmet götürebilmek için Bergama'da hizmet binası açmayı planladığını belirtti.

Açılacak hizmet binasında İZSU, itfaiye, zabıta ve diğer daire birimlerinin yer alacağını dile getiren Gönenç, şunları söyledi:

"Hizmet götürmede yaşanan aksaklıkları en düşük seviyeye indirmek amacıyla Büyükşehir Belediyesi  Bakırçay, Menderes ve Yarımada bölgelerinde hizmet binaları kurmak istiyor. Bakırçay'da kurulması planlanan idari hizmet binası ise Bergama'da kurulacak. Konuyla ilgili büyükşehir belediyesi, Bergama Belediyesi'nden yer başvurusunda bulundu. Bununla ilgili planlarda belediye hizmet alanı olarak gözrünen bir yerimiz var. Bu yerin yarısı Bergama Belediyesi'nin, yarısı ise başka bir kişiye ait. Buranın kamulaştırma çalışmaları başladı."

Gönenç, ilçedeki Selinos Deresi'nin kirlilikten kurtarılması için İZSU tarafından ıslah çalışması başlatılacağını da bildirdi.

Meclis toplantısında, 2015 ve izleyen iki yılın bütçe taslakları ile 837 adadaki 3. derece arkeolojik sit alanı koruma amaçlı imar planı ve bazı taşınmaz tahsisleriyle ilgili komisyon raporları görüşülerek, oy birliğiyle kabul edildi. - İzmir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Büyükşehir Belediyesi Bergama'da Hizmet Binası Açacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement