Büyükşehir Belediyesi Çadırında Hergün 2 Bin Kişi İftar Açıyor - Son Dakika
Yerel

Büyükşehir Belediyesi Çadırında Hergün 2 Bin Kişi İftar Açıyor

Büyükşehir Belediyesi Çadırında Hergün 2 Bin Kişi İftar Açıyor

Van Büyükşehir Belediyesi tarafından kentte kurulan iftar çadırına halk yoğun ilgi gösterirken, belediye bin 500 kişilik yemek servisini 2 bin kişiye çıkardı.

08.07.2015 12:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Van Büyükşehir Belediyesi tarafından kentte kurulan iftar çadırına halk yoğun ilgi gösterirken, belediye bin 500 kişilik yemek servisini 2 bin kişiye çıkardı.

Van Büyükşehir Belediyesi tarafından her yıl Ramazan ayında kurulan iftar çadırı bu yılda binlerce yurttaşa kapılarını açtı. Kentte bulunan Feqiye Teyran Parkı'nın arkasında kurulan iftar çadırında her gün binlerce insan oruçlarını açarken, belediye Ramazan ayı başında bin 500 kişilik olan yemek servisini 2 bin kişiye çıkardı. Van Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından kurulan iftar çadırında belediye ve VEDAŞ tarafından yurttaşlara yemek verildi. VEDAŞ Koordinatörü Yusuf Hilal, VEPSAŞ Koordinatörü Ali Aydın ve VEPSAŞ İl Müdürü Mehmet Ali Atalan, yurttaşlarla birlikte iftar çadırında oruçlarını açtı.

Van Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından kurulan iftar çadırı için VEDAŞ ve VEPSAŞ İl Müdürlüğü tarafından yurttaşlara iftar yemeği verildi. Belediye ile ortak düzenlenen iftar yemeğine VEDAŞ ve VEPSAŞ yetkilileri de katılarak yurttaşlarla birlikte oruçlarını açtı. Yurttaşlarla birlikte aynı masada oruçlarını açan VEDAŞ ve VEPSAŞ yetkilileri belediye tarafından Ramazan ayı boyunca yapılan hizmetten dolayı teşekkür ederek, kendilerinin de belediye ile ortak bir organizasyon ile iftar verdiklerini ifade ettiler.

Van Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından Gevaş'ta HDP Van Milletvekili Tuba Hezer, HDP Van İl Eş Başkanı Veysi Dilekçi'nin katılımı ile iftar programı düzenledi. Van Büyükşehir Belediyesi tarafından Gevaş'ta düzenlenen iftar programı verilen mevlit ile başladı. İftar programında konuşan Dilekçi, organizasyon nedeniyle belediyeye teşekkür ederken, Hezer ise Ramazan ayının tüm İslam alemine barış ve kardeşlik getirmesi temennisinde bulundu.

İftar programı sonrası MKM Van Dengbej Evi dengbejleri tarafından yurttaşlara dengbej dinletisi yapıldı. - VAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Büyükşehir Belediyesi Çadırında Hergün 2 Bin Kişi İftar Açıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement