Büyükşehir Belediyesi Gazipaşalı Öksüz ve Yetim Çocuklara Unutulmaz Bir Gün Yaşattı - Son Dakika
Yerel

Büyükşehir Belediyesi Gazipaşalı Öksüz ve Yetim Çocuklara Unutulmaz Bir Gün Yaşattı

Büyükşehir Belediyesi Gazipaşalı Öksüz ve Yetim Çocuklara Unutulmaz Bir Gün Yaşattı

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Gazipaşa’da yaşayan öksüz ve yetim çocukları Antalya’da misafir etti.

19.06.2016 13:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Gazipaşa'da yaşayan öksüz ve yetim çocukları Antalya'da misafir etti. Çocuklar EXPO 2016 Fuar Alanı'nı ile akvaryumda gönüllerince bir gün geçirdi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Gazipaşa İlçe Hizmet Birimi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gazipaşa Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı işbirliğince Gazipaşa ilçesinde yaşayan öksüz ve yetim çocuklar Antalya'da misafir edildi. Çocukların ilk durağı EXPO 2016 Fuar Alanı'ndaki Torku Çocuk Adası oldu. Özel misafirler, adada eğitmenler ile birlikte ritim tutup geri dönüşüm materyalleri tasarladı. Ülke bahçelerini de tek tek gezen çocuklar, canlı bitkilerden yapılan çim heykellere hayran kaldı. 50 kişinin katıldığı gezide, çocuklar şişme oyun parkında doyası eğlendi. EXPO'daki eğlence dolu saatlerden sonra Büyükşehir'in özel misafirleri akvaryumun yolunu tuttu. Akvaryumun balıkları ile tanışan çocuklar, farklı balık türleri hakkında bilgi aldı.

YALNIZ DEĞİLLER

Gazipaşa Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Kemal Sulu, gezinin sosyo-ekonomik açıdan dezavantajlı öğrenciler için yapıldığına dikkat çekti. Kemal Sulu, "Onların toplumda yalnız olmadıklarını göstermek için öksüz ve yetim çocuklarımıza yönelik bir gezi düzenledik. Öğrencilerimiz Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin sağlamış olduğu imkanlar ile hiç görmedikleri EXPO 2016 Fuar Alanı'nı ve Akvaryum'u görme fırsatı buldu" dedi.

HAYRAN KALDILAR

EXPO ve Akvaryum'u ziyaret eden öğrencilerden Fatma Yıldız, "Akvaryum beni çok etkiledi. Büyüleyici bir yerdi. Hayatımda hiç bu kadar balık türünü bir arada görmemiştim. Köpek balığı bile gördüm. Bize bu hizmeti sunanlara çok teşekkür ederim" diye konuştu. Havva Yavuz ise şöyle konuştu: "Ülkemizin ilk kez ev sahipliğinde düzenlenen EXPO 2016 Fuar Alanı'nı gezebilmek harika bir şey. Biyoçeşitliliğe hayran kaldım. En çok da çim heykeller dikkatimi çekti."

Gezi sonunda Antalya'nın özel misafirlerine, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in çocuklara hediyesi olan satranç takımları hediye edildi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Büyükşehir Belediyesi Gazipaşalı Öksüz ve Yetim Çocuklara Unutulmaz Bir Gün Yaşattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement