Büyükşehir Belediyesi Güreş Takımı'nın Başına Karaboğa Getirildi - Son Dakika
Yerel

Büyükşehir Belediyesi Güreş Takımı'nın Başına Karaboğa Getirildi

Büyükşehir Belediyesi Güreş Koordinatörü Karaboğa: "2015 yılında hem minderde hem Kırkpınar'da hem de uluslararası turnuvalarda Antalya halkına güreşin her kulvarında şampiyon olarak birincilikler armağan edeceğiz"

09.01.2015 12:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya Büyükşehir Belediyesi, güreş takımının başına başpehlivan Mustafa Kemal Karaboğa'nın getirildiği bildirildi.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, ata sporuna yeni pehlivanlar kazandırmak için Büyükşehir Belediyesi Güreş Takımının başına başpehlivan Mustafa Kemal Karaboğa getirildi. Takıma, Kırkpınar'da güreşen Ali Gürbüz de transfer edildi.

Büyükşehir Belediyesi Güreş Koordinatörü Mustafa Kemal Karaboğa, yaptığı yazılı açıklamada, güreş denilince akla Antalya'nın geleceğini söyledi.

Takımda 2004 yılında güreşe başlayan sporcuların aradan geçen sürede dünya ve Avrupa şampiyonaları ile olimpiyatlarda derece aldıklarına değinen Karaboğa, toplam 62 sporcuları olduğunu kaydetti.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in, güreş sporu ve takıma büyük destek verdiğini vurgulayan Karaboğa, "2015 yılında hem minderde hem Kırkpınar'da hem de uluslararası turnuvalarda Antalya halkına güreşin her kulvarında şampiyon olarak birincilikler armağan edeceğiz. İnşallah 2015 yılında Altın Kemeri Antalya'ya getireceğiz" dedi. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Büyükşehir Belediyesi Güreş Takımı'nın Başına Karaboğa Getirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement