Büyükşehir Belediyesi'nden Gülnar'a Park ve Mesire Alanı - Son Dakika
Yerel

Büyükşehir Belediyesi'nden Gülnar'a Park ve Mesire Alanı

Büyükşehir Belediyesi\'nden Gülnar\'a Park ve Mesire Alanı

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Gülnar ilçesinde yeni bir parkın yapımına başlarken, Gülnar Belediyesi ile birlikte tamamladıkları Pınarbaşı Piknik ve Mesire Alanı’nda da bakım yaptı.

15.03.2016 14:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Gülnar ilçesinde yeni bir parkın yapımına başlarken, Gülnar Belediyesi ile birlikte tamamladıkları Pınarbaşı Piknik ve Mesire Alanı'nda da bakım yaptı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin, Gülnar'daki hizmetleri devam ediyor. Bu kapsamda, Gülnar'ın Akdeniz Mahallesi'nde yeniden projelendirilen bin 700 metrekarelik alan üzerine yeni bir parkın yapımına başlayan Büyükşehir Belediyesi, alanın 703 metrekarelik bölümünü yeşil alan olarak düzenleyecek. Çimlendirme, ağaçlandırma ve çiçeklendirme işlemlerinin bittiği 703 metrekarelik alan dışında parkta çocuk oyun grubu ve fitness aletleri de yer alacak.

Öte yandan, Büyükşehir Belediyesi ve Gülnar Belediyesi'nin yapımını ortaklaşa tamamladıkları ve yakın zamanda açılışı gerçekleştirilen Zeyne Mahallesi 'Pınarbaşı Piknik ve Mesire Alanı'nda, Büyükşehir Belediyesi, mevcut bankların bakım ve onarımını gerçekleştirdi. Aynı zamanda yeni bank, çöp kutusu ve konteynırlar ile piknik ve mesire alanının düzenlenmesine katkı sunan Büyükşehir Belediyesi, yaklaşık 300 metrekarelik bir alanın çiçeklendirilmesini de gerçekleştirerek, Gülnarlı vatandaşlara aileleri ile birlikte nefes alabilecekleri bir ortam oluşturdu. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Büyükşehir Belediyesi'nden Gülnar'a Park ve Mesire Alanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement