Büyükşehir Belediyesi'nden Kuran ve Değerler Eğitimi ile Osmanlıca Kursları - Son Dakika
Yerel

Büyükşehir Belediyesi'nden Kuran ve Değerler Eğitimi ile Osmanlıca Kursları

Büyükşehir Belediyesi\'nden Kuran ve Değerler Eğitimi ile Osmanlıca Kursları

Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından yaz tatiline giren öğrencilere yönelik düzenlenen Kuran ve Değerler Eğitimi ile Osmanlıca kursları başladı.

18.06.2015 11:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından yaz tatiline giren öğrencilere yönelik düzenlenen Kuran ve Değerler Eğitimi ile Osmanlıca kursları başladı.

Büyükşehir Belediyesine bağlı ESMEK Eğitim Kurumları'nda yaz tatiline giren çocuklara ve hanımlara yönelik Milli Eğitim Müdürlüğü, Müftülük ve Hayrat Vakfı işbirliğinde Kuran ve Değerler Eğitimi ile Osmanlıca kursları veriliyor.

Büyükşehir Belediyesi Palandöken ve Hilalkent Toplum Merkezleri ile Mahallebaşı, Oltu ve Narman ESMEK Eğitim Kurumları'da başlayan kurslarda Kuran öğretimiyle beraber, İman, Siyer (Peygamber Efendimizin Hayatı), İlmihal, Adabı Muaşeret gibi dersler de veriliyor. Derslerde dini bilgilerin yanısıra büyüklere saygı, kul hakkı, komşu hakkı gibi konularda da eğitim veriliyor.

Büyükşehir Belediyesi ESMEK Eğitim Kurumları'ndaki mesleki kurslar da halkın talepleri doğrultusunda devam ediyor. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Büyükşehir Belediyesi'nden Kuran ve Değerler Eğitimi ile Osmanlıca Kursları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement