Büyükşehir Belediyesi'nden Sağırin'de Yol ve Su Çalışması - Son Dakika
Yerel

Büyükşehir Belediyesi'nden Sağırin'de Yol ve Su Çalışması

Büyükşehir Belediyesi\'nden Sağırin\'de Yol ve Su Çalışması

Antalya Büyükşehir Belediyesi Manavgat’ın Sağırin Mahallesinde asfalt çalışması yaparken, ASAT ekipleri su çalışması yaptı.

28.09.2015 15:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya Büyükşehir Belediyesi Manavgat'ın Sağırin Mahallesinde asfalt çalışması yaparken, ASAT ekipleri su çalışması yaptı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı ekipleri asfalt çalışmalarını bütün hızıyla sürdürüyor. Elmalı ve Manavgat'ta kurulan asfalt plent tesisleri ile daha hızlı asfalt malzemesi temin eden ekipler Taşağıl ile Beşkonak arasında Serik sınırında bulunan Manavgat'ın Sağırin Mahallesi ile Aspendos arasındaki yolda asfalt çalışmasını tamamladı.

SAĞİRİN MAHALLESİNİN İÇME SUYU SORUNU ÇÖZÜME KAVUSUYOR

Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı ASAT Manavgat Birimi ekipleri Sağırin mahallesinde yaşanan içme suyu sorununa çözüm buluyor. Akpınar-Cerle Yaylalarından getirilen temiz kaynak suyunun mahallenin içmesuyu sıkıntısını ortadan kaldıracağı bildirildi.

Proje kapsamında su alınan üç kaynakta kaptaj çalışmalarının tamamlandığı Kaptajların Kavaklı, Sakızlaklı ve Kozlu Mevkiini kapsadığı bildirildi. 15 Ekimde tamamlanacak projeyle Sağırin Mahallesi ve çevresinin içme suyu sıkıntısının tamamen ortadan kalkacağı bildirildi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Büyükşehir Belediyesi'nden Sağırin'de Yol ve Su Çalışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement