Büyükşehir Belediyesi'nden Sarıpınar'a Hizmet Sözü - Son Dakika
Yerel

Büyükşehir Belediyesi'nden Sarıpınar'a Hizmet Sözü

Büyükşehir Belediyesi\'nden Sarıpınar\'a Hizmet Sözü

Manisa’nın Alaşehir ilçesindeki Sarıpınar Mahallesini ziyaret eden Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, “Yakın zamanda bin 300 metre daha içme suyu döşedikten sonra mahallenin alt yapı sorununu tamamlayacağız. Bununla birlikte Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün buraya verdiği asfalt sözünü de yerine getireceğiz” dedi.

11.07.2015 14:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa'nın Alaşehir ilçesindeki Sarıpınar Mahallesini ziyaret eden Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, "Yakın zamanda bin 300 metre daha içme suyu döşedikten sonra mahallenin alt yapı sorununu tamamlayacağız. Bununla birlikte Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'ün buraya verdiği asfalt sözünü de yerine getireceğiz" dedi.

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş Alaşehir ilçe merkezine 40 kilometre uzaklıktaki Sarıpınar Mahallesini ziyaret etti. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, burada Mahalle Muhtarı Yaşar Bilgin ve vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılandı. Memiş'e ziyaretinde, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Erdal Nohutçu, Kırsal Hizmetler Daire Başkanı Hayri Okkalı, MASKİ İçme Suyu Daire Başkanı Nurettin Aytekin, Terminaller Şube Müdürü Emin Keçeci ve Alaşehir Koordinatörü Mustafa Aksakal eşlik etti. Kahvehanede muhtar Bilgin ve vatandaşlarla bir araya gelen Memiş, yaptıkları hizmetleri anlattı. Mahallelerin sorunlarını tespit etmek için bir için bir ziyaret yaptıklarını dile getiren Memiş, "Bugünde Sarıpınar'a gelerek sizlere Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'ün selamlarını iletmek, varsa sorun ve taleplerinizi dinlemeye geldik" dedi. Sarıpınar'da toplam 7 bin 100 metre içme suyu hattı döşediklerini ifade eden Memiş, "Yakın zamanda bin 300 metre daha içme suyu hattı döşeyip mahallenin içme suyu sıkıntısını çözmüş olacağız" diye konuştu.

"MAHALLEDE ASFALTLAMA YAPILACAK"

Alt yapı sorunu tamamlanan mahallede asfaltlama yapacaklarını hatırlatan Genel Sekreter Memiş, "Bununla ilgili başkanımızda daha önce burayı ziyaretinde gerekli açıklamaları yapmış. Burada yaklaşık 10 kilometrelik bir asfaltlama yapmamız söz konusu. Bu hizmeti de yaptıktan sonra Sarıpınar'ın bu çilesine de son vereceğiz" şeklinde konuştu.

"HİZMETLERDEN MEMNUNUZ"

Büyükşehir Belediyesi'nin mahallelerinde yaptığı hizmetlerden memnun olduklarını ifade eden Sarıpınar Mahalle Muhtarı Yaşar Bilgin, "Bugünde buraya kadar gelerek bizleri ziyaret etmenizden ötürü büyük mutluluk duyduk. Büyükşehir Belediyesi'nin her zaman yanımızda olduğunu bir kez daha hissettirdiniz. Mahallemize yapılan hizmetler nedeniyle Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün'e ve sizlere çok teşekkür ediyoruz" dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Büyükşehir Belediyesi'nden Sarıpınar'a Hizmet Sözü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement