Büyükşehir Belediyesi'nden Ücretsiz Konser - Son Dakika
Güncel

Büyükşehir Belediyesi'nden Ücretsiz Konser

Hatay Büyükşehir Belediyesi Muhtarlar Daire Başkanlığı, 1 Ekim günü Meclis Kültür'de Hataylılara ücretsiz olarak Uğur Aslan konseri düzenledi.

02.10.2015 15:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SOSYAL ETKİNLİKLERE DEVAM EDİYOR

Birlik, beraberlik ve dayanışma adı altında gerçekleşen etkinliğe, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Mehmet Mursaloğlu, Büyükşehir Belediyesi Muhtarlar Derneği Başkanı Derviş Kezat, Hatay Muhtarlar Derneği Başkanı Mahmut Gülcü, HATSU Personel Daire Başkanı Mehmet Çaparali, HATSU Personel Şube Müdürü Metin Savaş, çok sayıda muhtar ve Hataylı katılım gösterdi.

Konsere yoğun ilgi gösteren Hataylılar, Uğur Aslan'ın şarkılarına hep bir ağızdan eşlik ederek keyifli anlar yaşadı.

Mahmut Gülcü: "Kurulduğumuz günden itibaren desteğini bizlerden esirgemeyen Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş'a huzurlarınızda çok teşekkür ediyorum. Onun sayesinde gün geçtikçe güçlendik. Hatay Muhtarlar Derneği Başkanı olarak böyle bir organizasyon gerçekleştirip sizleri aynı çatı altında toplamaktan çok mutlu olduğumu söylemek isterim." Şeklinde konuştu.

Hatayın gururu, yılın belediye başkanlığına layık görülen büyük başkan şeklinde sahneye davet edilen Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş:"Muhtarlar bizim çözüm ortağımız. Biz seçime bir partinin desteği ile giriyoruz, onlar ise tek başlarına halka güveniyor. Bizim zaferimiz hem bizim hem partimizin birleşmesi. Onların zaferi ise kendi güçleriyle. Muhtarlarımızın gücü bizimkinden çok. Ben bu güzel organizasyonu düzenlediğiniz için hepinize çok teşekkür ederim." Dedi.

Su fiyatlarına da değinen başkan Savaş; Kasım ayı meclisinde ev ve iş yerlerinin su fiyatlarını aynı olması için bu sorunu meclise sunacağını ve tek fiyat olması için elinden geleni yapacağını belirtti.

Konuşmaların ardından Başkan Savaş, Esentepe Mahalle Muhtarı Tuncay Yıldız'a bilgisayar hediye etti. Sürekli mahalle ve ilçeleri gezen başkan Savaş, diğer muhtarlara da mahallelerini ziyaret ettiği zaman bilgisayar hediye edeceğini belirtti.

Sonrasında Hatay Muhtarlar Derneği Başkanı Mahmut Gülcü Başkan Savaş'a plaket takdim etti.

Konsere katılım gösteren muhtarlara plaket takdim edilmesinin ardından Uğur Aslan'ın şarkılarıyla etkinlik son buldu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Büyükşehir Belediyesi'nden Ücretsiz Konser - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement