Büyükşehir Belediyesi'nin Kursiyerlerinin Kupa Sevinci - Son Dakika
Yerel

Büyükşehir Belediyesi'nin Kursiyerlerinin Kupa Sevinci

Büyükşehir Belediyesi\'nin Kursiyerlerinin Kupa Sevinci

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin açtığı spor kurslarına katılan kursiyerler, düzenlenen müsabakalarda önemli başarılara imza atmaya devam ediyor.

26.02.2015 13:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin açtığı spor kurslarına katılan kursiyerler, düzenlenen müsabakalarda önemli başarılara imza atmaya devam ediyor. Denizli ve Aydın'da düzenlenen Masa Tenisi ve Badminton Şampiyonası'nda toplam 16 madalya alan sporcular, sevinçlerini Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan'ı ziyaret ederek paylaştı.

. Bugüne kadar 75 bin kişiye 25 ayrı dalda ücretsiz spor eğitimi veren Büyükşehir Belediyesi'nin kurslarına katılanlar, düzenlenen sportif organizasyonlarda da önemli başarılara imza atıyor. Geçtiğimiz günlerde Denizli ve Aydın'da düzenlenen Masa Tenisi ve Badminton Şampiyonası'nda çeşitli derecelere girerek toplam 16 madalya alan sporcular, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan'ı ziyaret ederek sevinçlerini paylaştı.

Sporcuları elde ettikleri başarılı sonuçlardan dolayı kutlayan Gökoğlan, "Denizli halkının spor yapabilmesi için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Sizler de katıldığınız Denizli ve diğer illerdeki yarışmalarda bizleri temsil ediyorsunuz. Aldığınız başarılar bizleri son derece mutlu ediyor. Elde edilen başarılar gösteriyor ki, Denizli Büyükşehir Belediyesi doğru işler yapıyor. Bu başarılar arttıkça talepler de artıyor. Bu talepleri yerine getirme konusunda ne yapılması gerekiyorsa çaba sarf etmeye devam edeceğiz" dedi.

Gökoğlan, Denizli halkının sağlıklı alanlarda ve doğru şekilde spor yapabilmesi konusunda Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ın özel bir gayreti olduğuna dikkat çekti. - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Büyükşehir Belediyesi'nin Kursiyerlerinin Kupa Sevinci - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement