Büyükşehir Belediyesi Orhangazili Muhtarlarla Buluştu - Son Dakika
Yerel

Büyükşehir Belediyesi Orhangazili Muhtarlarla Buluştu

Büyükşehir Belediyesi Orhangazili Muhtarlarla Buluştu

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Orhangazi ilçesindeki mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

24.01.2016 14:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Orhangazi ilçesindeki mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Orhangazi ilçesindeki 31 mahallenin muhtarları ile akşam yemeğinde bir araya geldi. Kaymakam Dr. Yalçın Yılmaz, Büyükşehir Belediye Başkan yardımcısı Abdülkadir Karlık, Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, başkan yardımcıları, Bursa Muhtarlar Derneği Başkanı Nedim Serbestol, Orhangazi Muhtarlar Derneği Başkanı Kadri Ergen, belediyedeki bürokratlar ile 31 mahallenin muhtarlarının katıldığı toplantıda muhtarların mahalleleri ile ilgili beklentileri ve öncelikleri masaya yatırıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan Orhangazi Muhtarlar Derneği Başkanı Kadri Ergen, Büyükşehir Belediyesine ve Orhangazi Belediyesi'ne yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan ise "Böyle bir sofrada bizi bir araya getiren Büyükşehir Belediyemize teşekkür ediyoruz. 2015 yılını geride bıraktık, yeni bir yıla başladık. Bizim için önemli bir hizmet yılı olacak diye düşünüyorum. Bütün muhtarlarımızın farklı sıkıntıları ve farklı talepleri var. Bu taleplerle ilgili, gerek bizler Orhangazi Belediyesi, gerekse Büyükşehir Belediyemizin bir programlaması var. Ben her yerde söylüyorum, iddia ediyorum, 2016 yılı itibarı ile çok lokal talepler ve süreçte oluşacak farklı talepler dışında hiçbir muhtarımızın kendi mahallesi ile ilgili sıkıntısı kalmayacak diye de iddialı konuşuyorum dedi. Çağlayan bir çok hizmeti muhtarlarla birlikte yürüttüklerini belirterek, inşallah birlik ve beraberlik içinde koordinasyonumuzu da en üst seviyede tutmak suretiyle, ama Orhangazi Belediyesinin sizler için yapacakları, ama Büyükşehir Belediyesinin sizler için yapacaklarını en zamanda en fazla miktarda yerine getirmenin gayreti içinde olacağız. Bizler bu noktada bugüne kadar bir sıkıntı yaşamadık. Bütün muhtarlarımızla güzel bir diyalog içinde bu çalışmaları yürüttük, bundan sonra da yürüteceğimize inanıyorum. Hepimizin amacı yaşadığımız coğrafyaya hizmet götürmek. Bu samimiyet olduktan sonra sizler ve Büyükşehir Belediyemizin bu gayretleri olduktan sonra yapılmayan hiçbir iş kalmamış olacak" şeklinde konuştu.

Muhtarlarımıza Başkan Recep Altepe'nin selamlarını getirdiğini ifade eden Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Abdülkadir Karlık, "Bizler sizler için buradayız. Gerek ilçe belediyemiz, gerekse Büyükşehir Belediyemiz sizlerle el ele vererek, ilçemize ve mahallelerimize hizmet üreteceğiz dedi. Bizim şiarımız sizlere ve halkımıza hizmet etmektir diyen Abdülkadir Karlık, ölçümüz en hayırlı olanınız insanlara faydalı olanınızdır. Arkamıza dönüp baktığımızda güzel işler yaptığımızı görüyoruz. Son yapılan uluslar arası bir araştırmada Bursa'nın 4 bin 500 belediye arasında en yaşanabilir şehirler sıralamasında 37'inci sırada yer aldığını görüyoruz. İlk 50 içinde Türkiye'den başka kent yok. Bu da Bursa'da neler yapıldığını en güzel şekilde ortaya koymaktadır" dedi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Büyükşehir Belediyesi Orhangazili Muhtarlarla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement