Büyükşehir Belediyesi Resim Bölümü Öğrencilerinin Resim Sergisi - Son Dakika
Yerel

Büyükşehir Belediyesi Resim Bölümü Öğrencilerinin Resim Sergisi

Büyükşehir Belediyesi Resim Bölümü Öğrencilerinin Resim Sergisi

Samsun Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı Resim Bölümü öğrencileri tarafından hazırlanan “Karma Resim Sergisi”nin açılışı yapıldı.

02.06.2014 19:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı Resim Bölümü öğrencileri tarafından hazırlanan "Karma Resim Sergisi"nin açılışı yapıldı.

Büyükşehir Belediyesi eski Konservatuvar binasının sergi salonuna açılan serginin açılışına Samsun Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Necmi Çamaş, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ayhan Ayan, Resim Bölümü Şefi Kemal Özen, resim bölümü öğrencileri ve çok sayıda davetli katıldı.

Sergi öncesi açılış konuşmasını yapan Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Necmi Çamaş, "Gönülden yapılan her şey çok güzeldir. Eğer gönlünüzden geçen bir çizgiyi tuvale yansıtırken ona sevginizi ve ruhunuzun güzelliklerini yansıtabiliyorsanız şekil ne olursa olsun bence ifadesi çok güzeldir. Samsun'un sanat hayatı çok güzel, kültürel hayatı çok güzel ama bunu sokağa yansıtabilmek, insanların yüzüne yansıtabilmek, gülümsemelerini sağlatabilmek için bu güzelliklerin yayılması gerekir" dedi.

Konuşmanın ardından serginin açılışı yapıldı. Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı Resim Bölümü Şefi Kemal Özen yönetimindeki 27 öğrencinin yaklaşık 7 aylık bir çalışmada yaptıkları 80'e yakın Karma Resim Sergisi 2 - 9 Haziran tarihleri arasında açık olacak.

Sergide ayrıca resim bölümü öğrencilerinden İsmail Sevindik, Resim Bölümü Şefi Kemal Özen'in karikatürünü çizerek sürpriz yaptı. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Büyükşehir Belediyesi Resim Bölümü Öğrencilerinin Resim Sergisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement