Büyükşehir Belediyesi Silifke'yi Şantiyeye Çevirdi - Son Dakika
Yerel

Büyükşehir Belediyesi Silifke'yi Şantiyeye Çevirdi

Büyükşehir Belediyesi Silifke\'yi Şantiyeye Çevirdi

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın “2016 yılının sonuna kadar asfaltsız yol kalmayacak” sözünün ardından Silifke şehir merkezinde ve bir çok mahallede kaldırım ve asfaltlama çalışmaları hızlandı.

21.07.2016 12:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz'ın "2016 yılının sonuna kadar asfaltsız yol kalmayacak" sözünün ardından Silifke şehir merkezinde ve bir çok mahallede kaldırım ve asfaltlama çalışmaları hızlandı.

8 ayrı ekiple Silifke ve mahallelerinde kaldırım ve asfaltlama çalışmasının hızla devam ettiğini ifade eden MHP Silifke ilçe Osman Oğuz, Değirmendere-Kesen-Sabah yolunda yapılan asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledi. MHP İlçe Başkanı Osman Oğuz'a, Mersin Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Yahya Yılmaz, Silifke Belediye Meclis Üyesi Mahmut Nasuhoğlu, Parti yöneticileri ve Mersin Büyükşehir Belediyesi Silifke Koordinasyon Şube Müdürü Atilla Erden eşlik etti.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz'ın Silifke'ye verdiği sözleri bir bir yerine getirdiğini söyleyen Oğuz, "Büyükşehir Belediye Başkanımız Silifke'ye gelerek Silifke merkez ve mahallelerin asfalt sorununu 2016 yılının sonun kadar tamamlayacağını söyledi. Bu günde söz verdiği gibi Silifke'nin her yerinde asfaltlama çalışmaları başladı" dedi.

Değirmendere ve Sabah mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelen Osman Oğuz ve beraberindekiler yapılan çalışmalar hakkında vatandaşlara bilgi verdiler. Oğuz, "Değirmendere-Keben-Sabah arası 6 km, Işıklı-Kayabaşı-Yokuşbaşı-Geçirim-Gökbelen arası 16 km, Tokmar Kalesi-İmamuşağı-Kandil arası 11 km, Gökbelen-Uşakpınarı-Ulupınar-Dedeler arası 11 km, Canbazlı-Keşlitürkmenli arası 16 km, Susanoğlu- Ovacık arası 5 km, Ayaştürkmenli, Mara Jandarma yolu, Mara Sağlık ocağı yolu 5 km, Yenisu- Gündüzler arası 6 km, Çamlıbel-Çukur arası 3 km, Gedikpınarı-Karahasıl arası 3 km, Sökün-Kurtuluş yolu 16 km, Taşucu'nda 1 km ve Yapraklı koy da olmak üzere asfaltlama ve kaldırım çalışmaları yapılıyor. Çalışmaların bir çoğu tamamlandı" diye konuştu.

Silifke şehir merkezinde de çalışmaların hızla devam ettiğini, çalışmalar sırasında verilen rahatsızlıktan dolayı özür dilediklerini ifade eden Osman Oğuz, "Silifke'nin caddeleri bir bir sıcak asfaltla kaplanıyor. Silifke Merkezde Fatih Sultan Mehmet Caddesi, Metin Merdol Kabal caddesi, Halide Edip Adıvar caddesi, İnce Mehmet caddesi, Bucaklı caddesi, Cavit Erden Caddesi, Oğuzkağan caddesi, İlhan Akgün Caddesi ile Mersin Üniversitesi yolcularının kaldırılmama ve sıcak asfaltlama çalışmaları devam ediyor. Kısa zamanda asfaltlama çalışmalarımız tamamlanacak" dedi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Büyükşehir Belediyesi Silifke'yi Şantiyeye Çevirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement