Büyükşehir Belediyesi, Ücretsiz Asfim'ler Açtı - Son Dakika
Yerel

Büyükşehir Belediyesi, Ücretsiz Asfim'ler Açtı

Antalya Büyükşehir Belediyesi, 8 ilçede ücretsiz Antalya Spor ve Fitness Merkezi (ASFİM) açtı.

19.08.2015 14:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya Büyükşehir Belediyesi, 8 ilçede ücretsiz Antalya Spor ve Fitness Merkezi (ASFİM) açtı.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, 8 ilçede vatandaşlara hizmet vermeye başlayan Antalya Spor ve Fitness Merkezi'nden 15 yaş üstü herkesin ücretsiz yararlanabiliyor.

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı'na bağlı Spor Hizmetleri Şube Müdürlüğü, profesyonel eğitmenler ve diyetisyenler eşliğinde hizmet veriyor. Konyaaltı, Kepez, Korkuteli, Döşemealtı, Elmalı ilçelerinde 2 bine aşkın üyesiyle faaliyet gösteren ASFİM'lerin, yakın zamanda Akseki, Gazipaşa, Finike, Demre ve Kumluca'da da açılması planlanıyor.

Konyaaltı ASFİM Birim Yöneticisi Zeynep Yeşilyurt, vatandaşların yoğun ilgisinden memnun olduklarını bir sonraki dönem kayıtları için şimdiden bekleyenler olduğunu belirterek, "Kursiyerlerimizden çok olumlu tepkiler alıyoruz. Sportif faaliyetleri yapabilecekleri, kendilerine zaman ayırabilecekleri bir yer olduğu için çok memnunlar. Burada bayanlara yönelik fitness olanağının yanı sıra pilates, step-aerobik, yoga ve zumba gibi salon derslerimiz de mevcut" dedi.

Kayıtların internet üzerinden yapıldığını vurgulayan Yeşilyurt, haftanın 4 günü ASFİM'de faaliyet gösterdiklerini bildirdi. ASFİM'den yararlanmak isteyenler için herhangi bir standart olmadığına değinen Yeşilyurt, "Sadece 15 yaş ve üstü şartını arıyoruz. Halkımızın ilgisi çok yoğun. Biz yedeklerle beraber kontenjanımızı doldurduk. Şuanda hala kayıt için gelenler, bir sonraki dönem kayıtlarını soranlar ve bekleyenler var" diye konuştu.

ASFİM'lerinde ayrıca, vatandaşlara diyetisyen desteği de sağlanıyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Büyükşehir Belediyesi, Ücretsiz Asfim'ler Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement