Büyükşehir Belediyesi Ve Tüik Arasında İşbirliği Protokolüa - Son Dakika
Güncel

Büyükşehir Belediyesi Ve Tüik Arasında İşbirliği Protokolüa

Büyükşehir Belediyesi Ve Tüik Arasında İşbirliği Protokolüa

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Gaziantep Bölge Müdürlüğü arasında işbirliği protokolü imzalandı.

13.07.2016 17:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Protokol Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve TÜİK Gaziantep Bölge Müdürü Orhan Deha Dede arasında imzalandı.

Büyükşehir Belediyesi'nde gerçekleştirilen işbirliği protokolü kapsamında, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı ile TÜİK Gaziantep Bölge Müdürlüğü'nün görev alanları çerçevesinde karşılıklı olarak bilgilendirme toplantıları, eğitim ve teknik destek çalışmalarının yapılması amaçlanıyor.

Bölge Müdürlüğü tarafından Belediye Başkanlığının talep ettiği istatistiki çalışmalarda teknik destek verilmesi, belediye personeline TÜİK Gaziantep Bölge Müdürlüğü'nün çalışma konuları, görev ve yetkileriyle veriler hakkında bilgilendirme yapılarak, kente ait istatistiklerin geliştirilmesine yardımcı olunacağı belirtilen açıklamada, Belediye Başkanlığı tarafından TÜİK Bölge Müdürlüğü'nün personeline Belediye Başkanlığının görev alanları ve uzmanlık konularına ilişkin bilgilendirme yapılacağı ve çalışma konuları hakkında talep edilen eğitim ve seminerlerin verileceği ifade edildi.

Protokol imza töreninde aynı zamanda TÜİK Bölge Müdürü Dede tarafından Fatma Şahin'e TÜİK'in yazılı medya, yaygın eğitim, sinema, tiyatro, çevresel gelir gider ve atık bertaraf vb. araştırmalarda göstermiş olduğu ilgiden dolayı teşekkür belgesi takdim edildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Büyükşehir Belediyesi Ve Tüik Arasında İşbirliği Protokolüa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement