Büyükşehir Belediyesinden Asfaltlama Çalışmaları - Son Dakika
Güncel

Büyükşehir Belediyesinden Asfaltlama Çalışmaları

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kaş ve Korkuteli ilçesinde asfalt çalışması yaptı.

11.07.2016 14:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kaş ve Korkuteli ilçesinde asfalt çalışması yaptı.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, ekipler ilk olarak Yeşilköy Mahallesi'ni sıcak asfalta kavuşturdu. Daha sonra İslamlar Mahallesi yolunu tamamlayan ekipler Karadağ Mahalle yolunu da sıcak asfaltla buluşturdu.

Antalya Büyükşehir Belediyesi İlçeler Koordinatörü İsa Akdemir, Karadağ Mahalle Muhtarı Niyazi Bahçeci ile Karadağ da devam eden sıcak asfalt çalışmalarını inceledi.

Akdemir, "Ekiplerimiz gece gündüz hizmet için çalışmaktadır. Özellikle grup yollarımızı büyük titizlikle ve son derece modern bir şekilde yapmaktayız. Kaş ilçemizde geçtiğimiz yıl bazı yolları asfaltla buluşturduk ve buluşturmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Bahçeci ise hizmetlerinden dolayı belediye yetkililerine teşekkür etti.

Bu arada, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, 2 yıl önce verdiği sözü tutarak 2 bin 200 rakımdaki Beydağlarında bulunan Korkuteli İmecik Yayla yolunu, Yazır Yaylası ve Güzle Yayla yolunu asfaltla buluşturdu.

Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı ekipleri, Antalya-Korkuteli karayolundan itibaren toplam 27 kilometre uzunluğunda olan yayla grup yolunun bozulan kısımlarını tekrar onardı ve şarampolleri temizledi.

Dün gerçekleştirilen İmecik Beydağları Yayla Şenliği'ne yetiştirilen asfalt çalışması bölgede sevinçle karşılandı. Asfalt ekibi şenlik alanına kadar asfalt döktü. Şenliğe katılan vatandaşlar yayla şenliğine giden yolun asfaltlanmasından dolayı daha rahat ve kolay ulaşım imkanı buldu.

AK Parti Antalya Milletvekili Mustafa Köse, sosyal medya üzerinden İmecik Yolu'nun asfaltlanmasıyla ilgili "Meşakkatli olan İmecik Yaylası'na Büyükşehirin yaptığı yoldan rahatça ulaştık. Menderes Türel iyi geldi." mesajı ile teşekkürlerini bildirdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Büyükşehir Belediyesinden Asfaltlama Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement