Büyükşehir Belediyesinden Hekimhan'da Kanalizasyon Çalışması - Son Dakika
Yerel

Büyükşehir Belediyesinden Hekimhan'da Kanalizasyon Çalışması

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğünce Hekimhan ilçesinde kanalizasyon çalışması yürütüleceği bildirildi.

13.10.2015 14:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğünce Hekimhan ilçesinde kanalizasyon çalışması yürütüleceği bildirildi.

MASKİ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Büyükşehir Belediyesinin Malatya genelinde geniş çaplı bir çalışma içerisinde olduğunu belirtti.

Çakır, su ve kanalizasyon hizmeti için MASKİ Genel Müdürlüğünün aralıksız çalıştığını kaydeden Çakır, Akçadağ, Doğanyol, Pütürge ve Hekimhan'ın altyapı eksikliklerinin giderilmesi ve yeni hatların yapılması için hazırlanan projeleri onayladıklarını ve ihalesini yaptıklarını aktardı.

Hekimhan'a 79 bin 57 metre kanalizasyon hattı yapacaklarını belirten Çakır, projenin 16 milyon liraya mal olacağını kaydetti.

Çakır, şöyle devam etti:

"Bu altyapı çalışmalarına önümüzdeki günlerde başlayacağız. Zamanla içme suyu hattı döşeme ve atık su arıtma tesisi çalışmaları da yapılacak. Yaptığımız her çalışma vatandaşımızın rahatı için. Her çalışma Hekimhan'ın gelecek 30 yılını planlayacak şekilde olacak."

MASKİ Genel Müdürü Özgür Özdemir de çalışmalar için desteğini esirgemeyen Çakır'a teşekkür etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Büyükşehir Belediyesinden Hekimhan'da Kanalizasyon Çalışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement