Büyükşehir Belediyesinden Huzur Mesaisi - Son Dakika
Yerel

Büyükşehir Belediyesinden Huzur Mesaisi

Büyükşehir Belediyesinden Huzur Mesaisi

Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı Ahmetli’de 39 mezarlıkta temizlik ve bakım çalışmaları gerçekleştiriyor.

15.03.2016 14:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı Ahmetli'de 39 mezarlıkta temizlik ve bakım çalışmaları gerçekleştiriyor. Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte vatandaşlar ebediyete intikal eden yakınlarını daha ferah ve huzurlu bir ortamda ziyaret edebilecekler.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı Mezarlık ve Defin İşlemleri Şube Müdürlüğü ekipleri, il genelinde bulunan mezarlıklarda temizlik ve bakım çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Ahmetli ilçe merkezinde yer alan Güldede Mezarlığı ve mahallelerde bulunan 38 mezarlıkta temizlik ve bakım çalışması gerçekleştiriliyor.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı'nca yürütülen çalışmalar kapsamında ayrıca hiç çeşmesi bulunmayan Derici Mahallesi Mezarlığı'nda da çeşme yapılarak yıllardır mezarlıkta çekilen su sıkıntısı da ortadan kaldırıldı. Çalışmaların tamamlanmasıyla yıllardır bakımsız olan mezarlıklar daha ferah bir görünüme kavuşturulacak. Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin yürüttüğü çalışmalardan memnuniyeti dile getiren vatandaşlar, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e çalışmalardan ötürü teşekkürlerini iletti. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Büyükşehir Belediyesinden Huzur Mesaisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement