Büyükşehir Belediyesinden Oğuzeli'nde İftar - Son Dakika
Güncel

Büyükşehir Belediyesinden Oğuzeli'nde İftar

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Oğuzelin'de iftar programı düzenledi.

28.06.2016 12:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Oğuzelin'de iftar programı düzenledi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin Oğuzeli Kaymakamlığı meydanında düzenlenen iftar programındaki konuşmasında, artık son 10 güne girildiğini ve bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesinin arandığı bu günlerin iyi değerlendirilmesi gerektiğini kaydetti.

Ramazan ayının insanlara açlığı, susuzluğu, yetim ve öksüze yardım etmeyi, zengine ise empati kurma fırsatı verdiğini ifade eden Şahin, "Biz sosyal devlet ve belediye olarak insanı merkeze alan bir anlayışla hizmetimizi yapmaya devam ediyoruz. Yol, kaldırım, konut yapmanın yanında bir de gönül yapma durumundayız. Bizim inancımıza göre; bir milletin efendisi o milletin hizmetkarıdır. Oğuzeli'ne de bu anlayışla hizmet ediyoruz." diye konuştu.

Şahin, merkezin yanı sıra ilçelerde de bir takım ramazan etkinlikleri yaptıklarını belirterek, bu kapsamda Kuran'ı Kerim tilaveti, tasavvuf müziği, ilahiler, söyleşiler, çocuklar için Hacivat Karagöz ile orta oyunları düzenlediklerini aktardı.

Yapacak çok işlerinin olduğunu ifade eden Şahin, güçlerini ve ellerinin ulaştığı yere kadar çalışmalarını sürdüreceklerini ifade etti.

Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç ise, ilçelerinde iftar programı düzenlediğinden dolayı Şahin'e teşekkür ederek, "Her şeyin en güzeline layık olan vatandaşlarımız bizi bugün burada yalnız bırakmadı. Bizi bu güzel günde bir araya toplayanlardan Allah razı olsun. Bizim sofralarımız çok zengin, ama dünyanın değişik bölgelerinde böylesi nimetleri bulamayan soydaşlarımız ve dindaşlarımız var." ifadelerini kullandı.

İftar sonrası sahne alan Grup Dergah, ilahileriyle vatandaşlara unutulmaz bir ramazan gecesi yaşattı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Büyükşehir Belediyesinden Oğuzeli'nde İftar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.


Advertisement